appculture doo

appculture doo

O kompaniji

appculture je inovativna softverska kompanija sa sedištem u Cirihu, Švajcarska. Iako oformljena u novembru 2015. godine, tim radi zajedno više od 4 godine. U Beogradu se nalazimo u modernom radnom okruženju, na atraktivnoj poslovnoj lokaciji, sa dobrim pristupom iz svih delova grada.
Primarni fokus je na razvoju mobilnih aplikacija za pametne telefone i tablete, kao i razvoj aplikacija za pametne televizore.
Naš tim je vrlo dinamičan, gde svaki član tima pristupa razvoju softvera sa velikim entuzijazmom. Vodimo se činjenicom da je razvoj softvera prefinjena inženjerska veština, a ne samo razvoj radi razvoja. Veliku pažnju poklanjamo samom procesu razvoja softvera, kako eksternom tako i internom kvalitetu softvera, jer naši klijenti mogu biti zadovoljni jedino ako smo i mi kao inženjeri zadovoljni.
Možemo se pohvaliti time da su nam ljudi i tim uvek na prvom mestu, jer je dobar i kvalitetan tim preduslov za svaki uspeh. Tako, pored odličnih svakodnevnih uslova za rad, obezbeđujemo i interesantne beneficije za zaposlene, kao što su privatno zdravstveno osiguranje, učešće u dobrovoljnom penzionom fondu, posećivanje IT konferencija u zemlji i inostranstvu, team building aktivnosti itd.
Ukoliko ste timski igrač, željni znanja, inovacija i napredovanja, dođite da se upoznamo i razgovaramo!
Očekujemo Vas!

Kontakt

appculture doo

  • Vladimira Popovića 6 11070 Novi Beograd
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 109200475
  • Matični broj: 21141054

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.