Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

appculture doo

appculture doo logo
Vladimira Popovića 6 11070 Novi Beograd
Beograd
SRBIJA
+381 11 40 44 380
< 20
109200475
21141054

appculture doo


appculture je inovativna softverska kompanija sa sedištem u Cirihu, Švajcarska. Iako oformljena u novembru 2015. godine, tim radi zajedno više od 4 godine. U Beogradu se nalazimo u modernom radnom okruženju, na atraktivnoj poslovnoj lokaciji, sa dobrim pristupom iz svih delova grada.
Primarni fokus je na razvoju mobilnih aplikacija za pametne telefone i tablete, kao i razvoj aplikacija za pametne televizore.
Naš tim je vrlo dinamičan, gde svaki član tima pristupa razvoju softvera sa velikim entuzijazmom. Vodimo se činjenicom da je razvoj softvera prefinjena inženjerska veština, a ne samo razvoj radi razvoja. Veliku pažnju poklanjamo samom procesu razvoja softvera, kako eksternom tako i internom kvalitetu softvera, jer naši klijenti mogu biti zadovoljni jedino ako smo i mi kao inženjeri zadovoljni.
Možemo se pohvaliti time da su nam ljudi i tim uvek na prvom mestu, jer je dobar i kvalitetan tim preduslov za svaki uspeh. Tako, pored odličnih svakodnevnih uslova za rad, obezbeđujemo i interesantne beneficije za zaposlene, kao što su privatno zdravstveno osiguranje, učešće u dobrovoljnom penzionom fondu, posećivanje IT konferencija u zemlji i inostranstvu, team building aktivnosti itd.
Ukoliko ste timski igrač, željni znanja, inovacija i napredovanja, dođite da se upoznamo i razgovaramo!
Očekujemo Vas!

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.