Aptiv Contract Services d.o.o. Leskovac
Aptiv Contract Services d.o.o. Leskovac

Aptiv Contract Services d.o.o. Leskovac

Uvek radi pravu stvar na pravi način

O kompaniji

Sa sedištem u Dublinu, u Irskoj, kompanija Aptiv omogućava održiviju budućnost tehnologijom koja mobilnost čini sigurnijom, zelenijom i povezanijom. Globalna tehnološka kompanija posluje u 48 zemalja, sa više od 200.000 zaposlenih u 131 proizvodna pogona i upravlja sa 11 velikih tehničkih centara širom sveta. Kupci kompanije Aptiv uključuju 23 od 25 najvećih proizvođača automobila na svetu.

Aptiv posluje u Srbiji od 2015. godine i obezbeđuje više od 9.000 radnih mesta u Novom Sadu, Leskovcu i Zaječaru. U Srbiji kompanija proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope.

Aptiv ulaže u svoje zaposlene, omogućavajući stalno usavršavanje tehničkih veština, kroz konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu. Zaposleni u kompaniji imaju priliku da rade u tehnološki razvijenom i opremljenom prostoru sa najnovijom opremom.

Rad je organizovan u tri smene, pet dana u nedelji, s tim da ukoliko postoji potreba klijenata za radnim subotama, kompanija isplaćuje svaki prekovremeni sat koji se evidentira. Kompanija ima organizovani prevoz za zaposlene, moderno opremljenu kantinu i niz drugih benefita. Mesečni bonusi su u skladu sa ličnim rezultatima rada,  dok Aptiv program preporuke omogućava zaposlenima da kroz preporuku kandidata koji ostanu u kompaniji najmanje tri meseca, budu finansijski nagrađeni po svakom preporučenom kandidatu.

Aptiv brine i o deci svojih zaposlenih obezbeđujući novogodišnje paketiće i posebne poklone za đake prvake, dok svim koleginicama kompanija priprema poklone za Međunarodni dan žena 8. mart. Takođe kompanija brine i o zdravlju svojih zaposlenih, organizujući besplatne zdravstvene preglede uz postojanje ambulante u krugu fabrike.  Niz pogodnosti koji omogućavaju popuste prilikom kupovine robe i usluga široke potrošnje može se realizovati kroz Ugovore koje Aptiv ima potpisane sa različitim kompanijama.

Zainteresovani mogu, putem telefonskog poziva sa predstavnicima kompanije, da se upoznaju sa svim detaljima vezanim za radno angažovanje. Konkurišite putem sajta „Poslovi Infostud“ ili prošaljite svoju biografiju na : aptivofficeleskovac@aptiv.com

Sve informacije možete dobiti na telefone 069/ 8890135; 069/ 8890183; 069/ 8890335

Beneficije

Proces selekcije

Proces selekcije:

Ukoliko želiš da biudeš deo talentovanog, rastućeg tima; ukoliko težiš ličnom razvoju; ukoliko te pokreće strast ka rezultatima ti si idealan  kandidat za nas. Pogledaj otvorene pozicije i prijavi se i napravi prvi korak ka ostvarivanju svojih ciljeva.  Pošalji nam svoju radnu biografiju, u kojoj ćeš se predstaviti.  Mi čekamo na tebe!

U zavisnosti od toga da li se prijavljuješ za neku od pozicija u proizvodnji ili za neoperativne pozicije, proces selekcije se razlikuje.

Želiš da radiš u proizvodnji? Sve što treba da uradiš je da se prijaviš na naš Infostud oglas i da sačekaš odgovor naših regrutera. Prvi korak prilikom izbora novih članova našeg proizvodnog tima sastoji se u pregledu dostavljenih biografija. Pozivamo naše kandidate u najkraćem roku. Telefonskim putem obavljamo sa tobom kratak razgovor da bismo predočili šta je to što možeš da očekuješ od pozicije za koju si se prijavio. Zakazujemo datum testiranja. Po završenom testiranju rade se razgovori sa svima koji su prošli testove. U najkraćem roku po završenim razgovorima obaveštavamo Vas o rezultatima. Neke od naših pozicija u proizvodnji ne zahtevaju prethodno iskustvo, dok je za neke druge tvoje prethodno iskustvo u drugim firmama izuzetno vredno, te se uzima u obzir prilikom donošenja konačne odluke.

Zanimaju te neoperativni poslovi? Ukoliko ti je neki od naših oglasa privukao pažnju i smatraš da se tvoje kompetencije slažu sa potrebama pozicijie, sve što treba da uradiš je da nakon pregleda otvorenih pozicija pošalješ  svoju radnu biografiju.  Nakon što naš regruter pregleda prijave i proceni da li si baš ti odgovarajući kandidat, stupiće u kontakt sa tobom pri čemu će te informisati o daljim koracima procesa selekcije. U zavisnosti od toga za koju poziciju si se prijavio, pored inicijalnog intervjua sa našim regruterom, deo selekcije takođe podrazumeva i tehnički intervju na kom ćeš pored našeg regrutera imati priliku da se upoznaš i sa rukovodiocem departmana u okviru kog si se prijavio za datu poziciju. Nakon ovog intervjua na tebi je da se opustiš i sačekaš povratnu informaciju od našeg regrutera.Nadamo se da će te naš opis procesa selekcije ohrabriti da se prijaviš i da se pridružiš našem Aptiv timu. Čekamo te!

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Zelena Zona Prva 1, Leskovac, Srbija

Kontakt
Matični broj

21347493

PIB

110412663

Broj zaposlenih

> 1000