Aptiv Mobility Services d.o.o. Novi Sad

Aptiv Mobility Services d.o.o. Novi Sad

Poslovi

Process Engineer (Cutting Engineer)

Novi Sad

rok 23.08.2020.

Radnik na dostavi provodnika

Novi Sad

rok 20.08.2020.

Majstor u održavanju

Novi Sad

rok 19.08.2020.

Radnik u proizvodnji

Novi Sad

rok 16.08.2020.

PFMEA Specialist

Novi Sad

rok 11.08.2020.

O nama

Ranije poznata kao Delphi Automotive PLC, Aptiv je proizvod Delphi-evog izdvajanja Powertrain segmenta.
Aptiv tehnološka kompanija putem bezbednih, ekoloških i povezanih rešenja za klijente pokreće budućnost mobilnosti. Sa sedištem u Dublin, Ireland, Aptiv zapošljava više od 150,000 ljudi i upravlja sa 14 tehničkih centara, proizvodnim pogonima i uslugama podrške klijentima u 50 zemalja.

Aptiv kompanija u Srbiji proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope.

Aptiv donosi neuporedivu snagu distribucije signala i energije, softverskim razvijenim algoritmima, centralizovanim kompjuterskim sistemima,  unapređenim bezbednim i automatskim upravljačkim sistemima, upravljanjem i analizom podataka, spojem informacije i zabave, umreženošću i elektrifikacijom koje pruža svojim klijentima širom sveta. 

Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u proizvodnji. Kandidati ne moraju biti na evidenciji nacionalne službe za zapošljavanje da bi došli na intervju.
Aptiv ulaže u svoje zaposlene, omogućavajući im stalno usavršavanje tehničkih veština. Aptiv nudi  konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu. Svaki naš zaposleni prolazi višednevni trening u našem Trening centru, koji sadrži zadatke i informacije sa kojima će se novi zaposleni susretati tokom rada.
 Takođe, kompanija je za sve svoje zaposlene organizovala prevoz od mesta prebivališta do mesta rada i nazad, i moderno opremljenu kantinu sa pekarskim i toplim obrocima po veoma niskim cenama. Naši zaposleni imaju priliku da rade u tehnološki razvijenom i opremljenom prostoru sa najnovijom opremom.
 Mi nudimo petodnevnu radnu nedelju i rad u tri smene, siguran posao odnosno ugovor na neodređeno, mesečni bonus, kao i dodatke za topli obrok i regres,  s tim da ukoliko postoji potreba naših klijenata za radnim subotama, kompanija vrednuje svaki prekovremeni sat zaposlenih koji se evidentiraju i isplaćuju na mesečnom nivou. Mi smo kompanija koja brine i o deci naših zaposlenih omogućavajući im da Novu Godinu provedu igrajući se sa našim paketićima, vodimo računa i o našim damama pa ih obradujemo poklon vaučerom za 8. Mart.
Brinemo o zdravlju zaposlenih, organizujemo besplatne preglede zaposlenih a imamo i ambulantu koja omogućava da naši zaposleni imaju izabranog lekara u krugu fabrike, te da izbegnu gužvu, zakazivanje i čekanje u redovnim domovima zdravlja.
Aptiv program preporuke omogućava našim zaposlenima koji preporuče kandidata, koji ostanu u kompaniji najmanje 3 meseca, da budu finansijski nagrađeni po svakom preporučenom kandidatu. Neki od naših zaposlenih, dobili su preko 20.000 RSD u jednom mesecu samo na osnovu ovog programa.
Otvoreni smo za zapošljavanje osoba sa invaliditetom kojima omogućavamo dodatne dane godišnjeg odmora, a naši zaposleni dva puta u toku godine imaju mogućnost da se takmiče na sportskim igrama finansiranim od strane kompanije.
Aptiv Novi Sad ima potpisan veliki broj Ugovora koji omogucavaju popuste na kupovinu robe i usluga široke potrošnje.


​Zainteresovani mogu, putem telefonskog poziva sa predstavnicima kompanije, da se upoznaju sa svim detaljima vezanim za radno angažovanje. Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u porizvodnji a dovoljna je završena samo osnovna škola.
 Konkurišite putem sajta „Poslovi Infostud“ ili prošaljite svoju biografiju na :

aptivposao@aptiv.com
Sve informacije možete dobiti na telefon 060/ 8892534

Naši zaposleni

Stanislava Petrović
Operater na montaži

Čula sam od prijatelja koji radi u kompaniji od samog početka da su dobri uslovi. Radila sam u sličnoj kompaniji u Zrenjaninu, ali me je privuklo što je u komaniji Aptiv ceo proces rada mnogo pojednostavljen i što je mnogo bolja organizacija posla tako da je mnogo bolja atmosfera za rad. Aptiv je ispunio sva moja očekivanja – redovna zarada, uredna prijava, sve ono što mi je iskomunicirano na intervjuu tako je i bilo. Smatram da je najbolja strana ove kompanije to što poštuje radnike. 

Gorana Kitić
​Vođa tima na  montaži

U kompaniji Aptiv zaposlila sam se kako bih se isprobala u nekoj novoj delatnosti, potpuno suprotnoj od onoga sto sam do sada radila. Kako je kompanija bila u samom razvoju, smatrala sam da samim tim postoji mogucnost da razvijem sebe u svakom pogledu pa samim tim i napredujem.
U kompaniju sam dosla kao operater i delom ispunila svoje ambicije ka napredovanju. Nameravam da svojim radom i usavrsavanjem postignem jos bolje rezultate i obezbedim sebi bolji plasman.
Dobrom stranom kompanije smatram to sto su vikendi slobodni, sto se drzavnim praznicima ne radi kao i to da je plata redovna.

Barbara Brauer
​Operater na montaži

​Čula sam da kompanija traži radnike, i iako su komentari bili različiti rešila sam da se oprobam i sama uverim. Posao je potpuno drugačiji od svega što sam pre radila i to mi je bio veliki izazov i motiv da se zaposlim.
Moja očekivanja su u potpunosti ispunjena jer se osećam kao deo velikog tima, zahvaljujući divnim ljudima koji me okružuju i pružaju podršku. Takođe, sve zakonske norme su u potpunosti ispoštovane.
Ovo je ozbiljna kompanija u kojoj vlada red, rad i disciplina, što i ja lično volim, zastupljen je timski rad i ceni se trud i rad.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/delphi

Kontakt

Aptiv Mobility Services d.o.o. Novi Sad

Privrednikova 20, Novi Sad, SRBIJA

aptivposao@aptiv.com

www.aptiv.com

+381 60 8892534
Facebook
Twitter