Aptiv Mobility Services d.o.o. Novi Sad

Aptiv Mobility Services d.o.o. Novi Sad

Aptiv traži dobre ljude!

O kompaniji

Sa sedištem u Dublinu, u Irskoj, kompanija Aptiv omogućava održiviju budućnost tehnologijom koja mobilnost čini sigurnijom, zelenijom i povezanijom. Globalna tehnološka kompanija posluje u 48 zemalja, sa više od 200.000 zaposlenih u 131 proizvodna pogona i upravlja sa 11 velikih tehničkih centara širom sveta. Kupci kompanije Aptiv uključuju 23 od 25 najvećih proizvođača automobila na svetu.

Aptiv posluje u Srbiji od 2015. godine i obezbeđuje više od 9.000 radnih mesta u Novom Sadu, Leskovcu i Zaječaru. U Srbiji kompanija proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope.

Aptiv ulaže u svoje zaposlene, omogućavajući stalno usavršavanje tehničkih veština, kroz konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu. Zaposleni u kompaniji imaju priliku da rade u tehnološki razvijenom i opremljenom prostoru sa najnovijom opremom.

Rad je organizovan u tri smene, pet dana u nedelji, s tim da ukoliko postoji potreba klijenata za radnim subotama, kompanija isplaćuje svaki prekovremeni sat koji se evidentira. Kompanija ima organizovani prevoz za zaposlene, moderno opremljenu kantinu i niz drugih benefita. Mesečni bonusi su u skladu sa ličnim rezultatima rada,  dok Aptiv program preporuke omogućava zaposlenima da kroz preporuku kandidata koji ostanu u kompaniji najmanje tri meseca, budu finansijski nagrađeni po svakom preporučenom kandidatu.

Aptiv brine i o deci svojih zaposlenih obezbeđujući novogodišnje paketiće i posebne poklone za đake prvake, dok svim koleginicama kompanija priprema poklone za Međunarodni dan žena 8. mart. Takođe kompanija brine i o zdravlju svojih zaposlenih, organizujući besplatne zdravstvene preglede uz postojanje ambulante u krugu fabrike.  Niz pogodnosti koji omogućavaju popuste prilikom kupovine robe i usluga široke potrošnje može se realizovati kroz Ugovore koje Aptiv ima potpisane sa različitim kompanijama.

Zainteresovani mogu, putem telefonskog poziva sa predstavnicima kompanije, da se upoznaju sa svim detaljima vezanim za radno angažovanje. Konkurišite putem sajta „Poslovi Infostud“ ili pošaljite svoju biografiju na: aptivposao@aptiv.com

Sve informacije možete dobiti na telefone 060/88 92 534; 069/700 800

Kontakt

Adresa

Privrednikova 20, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

21121223

PIB

109063355

Broj zaposlenih

> 1000