Aretol d.o.o.

Aretol d.o.o.

O kompaniji

"Aretol" d.o.o. već 10 godina uspešno posluje u oblasti proizvodnje i prerade zamrznutog, sterilisanog i pasterizovanog povrća i voća. Potencijal našeg uspeha se ogleda u kvalitetu proizvoda, proizvodnog procesa i celokupnog poslovanja uskladjenog sa standardima ISO 9001:2000 i HACCP.

U proteklom periodu naše poslovanje je bilo pretežno orijentisano na inostrano tržište, a od nedavno su napori strategijskog menadžmenta usmereni i na afirmaciju tržišta Srbije.

Naša MISIJA je prepoznavanje potreba kupaca i ispunjenje njihovih očekivanja;
VIZIJA "Aretola"-a je da postane regionalni lider u proizvodnji zamrznutog i konzervisanog voća i povrća.

Strategija budućeg razvoja naše kompanije je usmerena na kupovinu savremene opreme i tehnološke inovacije, čime bi se povećala ne samo produktivnost, već i kvalitet proizvoda.

U tom smislu, pored moderno opremljene hladnjače sa poslovnim prostorijama površine od 4800 m?, sa kojima "Aretol" trenutno raspolaže i koje su predviđene za doradu, zamrzavanje, pakovanje, skladištenje i distribuciju gotovih proizvoda, ove godine planiramo i izgradnju novog pogona u koji ćemo postaviti savremenu tehnološku opremu za primarnu preradu voća i povrća. Zbog svoje lokacije, ovaj pogon će nam omogućiti brži i efikasniji pristup sirovinskoj bazi, što je osnov za primarnu preradu, kao i kontinuiranu snabdevenost hladnjače sa kojom trenutno raspolažemo.

Na ovaj način planiramo da postanemo konkurentniji na tržištu, kako po pitanju cena, tako i po pitanju viskog kvaliteta naših proizvoda.

Uspehu firme doprinosi i angažovanje stručnog i posvećenog kadra.

Oko 20% ukupno zaposlenih čini fakultetsko obrazovni kadar različitih profila (ekonomisti, tehnolozi).

Naša politika zapošljavanja budućih kadrova je posebno orijentisana na afirmisanje mladih i kreativnih ljudi, spremnih na timski rad.


Kontakt

Aretol d.o.o.

  • Bulevar Vojvode Stepe 40, 21000 Novi Sad
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 101646187
  • Matični broj: 08626731

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.