Aretol d.o.o.

Aretol d.o.o.

O kompaniji

ARETOL DOO NOVI SAD

Preduzeće "ARETOL" DOO Novi Sad više od 25 godina uspešno posluje u oblasti proizvodnje i prerade zamrznutog, sterilisanog i pasterizovanog povrća i voća. Potencijal našeg uspeha se ogleda u kvalitetu proizvoda, proizvodnog procesa i celokupnog poslovanja usklađenog sa najvišim standardima u proizvodnji hrane IFS FOOD.

Preduzeće raspolaže sa sedamhladnjača, ukupnog kapaciteta 30.000 tona zamrznutog povrća. Godišnja proizvodnja se kreće u rasponu od 15.000 do 20.000 tona zamrznutog povrća, što odgovara i obimu prodaje koja se ostvari. Preduzeće "ARETOL" DOO je najveći proizvođač i izvoznik povrća iz Srbije. Izvozno smo orjentisani i 80 % prometa ostvaruje se na ino tržištima.

Naša MISIJA je prepoznavanje potreba kupaca i ispunjenje njihovih očekivanja, dok je VIZIJA preduzeća, da postane regionalni lider u proizvodnji zamrznutog i konzervisanog voća i povrća.

Strategija budućeg razvoja naše kompanije je usmerena na kupovinu savremene opreme i tehnološke inovacije, čime bi se povećala ne samo produktivnost, već i kvalitet i konkurentnost proizvoda.

Uspehu firme doprinosi i angažovanje stručnog i posvećenog kadra.

Oko 20% ukupno zaposlenih čini fakultetsko obrazovni kadar različitih profila, uglavnom diplomirani ekonomisti i tehnolozi.

Naša politika zapošljavanja budućih kadrova je posebno orijentisana na afirmisanje mladih i kreativnih ljudi, spremnih na timski rad.

Veličina i delatnost preduzeća je veoma razuđena, pa stoga postoji zahtev za stručnim i posvećenim kadrom. Delatnost preduzeća obuhvata:

1. proizvodnju ( od primarne prerade do finalnog gotovog proizvoda ), koja se vršti angažovanjem od 200 stalno zaposlenih radnika i još toliko sezonski angažovanih radnika

2. prodaju na domaćem i ino tržištu, sa sopstvenom službom špedicije

3. dinarsko i devizno poslovanje i platni promet od preko 20.000.000 €

4. uvoz i izvoz dobara i usluga

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Bulevar vojvode Stepe 40, 21000 Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

08626731

PIB

101646187