Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

"Arhitektonsko građevinski institut" d.о.о.

Dr Đorđa Joanovića 4/7, 21000 Novi Sad
Novi Sad
Srbija
021/511-551
21-50
107062214
20734639

"Arhitektonsko građevinski institut" d.о.о.


AG Institut je preduzeće za projektovanje, izvođenje, inženjering i konsalting, koje u svom sastavu ima i sertifikovanu laboratoriju za ispitivanje građevinskih materijala . Primarni fokus kompanije su infrastrukturni i industrijski objekti. Ovo je mlada, dinamična kompanije koja je okupila inženjere svih struka (građevinske, arhitekte, mašinske, elektro, geodete i tehnologe) oko zajedničke ideje: DOSTOJANSTVO POJEDINCA, VRHUNSKA USLUGA, VRHUNSKI REZULTATI.

Posedujemo veliko znanje i iskustva u oblasti zakona, tehničkih propisa i standarda u domenu planiranja, projektovanja i izgradnje, kako nacionalnih, tako i EU regulativa.

Naša vizija nas obavezuje da prilikom rada uvek primenjujemo optimalna rešenja kao bi snizili troškove investitora i izbegli neprijatnosti vezane za ishodovanje saglasnosti i dozvola.

Posvećenost najboljem rešenju i vrhunsko upravljanje projektima donela nam je, za relativno kratko vreme reputaciju pouzdanog, visokokvalifikovanog, odgovornog i pristupačnog partnera. To su prepoznale renomirane svetske i domaće kompanije kao što su Nestle, Lafarge, Tarket, Victoria group, kao i mnogobrojne lokalne samouprave, sa kojim smo uspostavili dugoročnu uspešnu saradnju.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.