"Arhitektonsko građevinski institut" d.о.о.

"Arhitektonsko građevinski institut" d.о.о.

O kompaniji

AG Institut je preduzeće za projektovanje, izvođenje, inženjering i konsalting, koje u svom sastavu ima i sertifikovanu laboratoriju za ispitivanje građevinskih materijala . Primarni fokus kompanije su infrastrukturni i industrijski objekti. Ovo je mlada, dinamična kompanije koja je okupila inženjere svih struka (građevinske, arhitekte, mašinske, elektro, geodete i tehnologe) oko zajedničke ideje: DOSTOJANSTVO POJEDINCA, VRHUNSKA USLUGA, VRHUNSKI REZULTATI.

Posedujemo veliko znanje i iskustva u oblasti zakona, tehničkih propisa i standarda u domenu planiranja, projektovanja i izgradnje, kako nacionalnih, tako i EU regulativa.

Naša vizija nas obavezuje da prilikom rada uvek primenjujemo optimalna rešenja kao bi snizili troškove investitora i izbegli neprijatnosti vezane za ishodovanje saglasnosti i dozvola.

Posvećenost najboljem rešenju i vrhunsko upravljanje projektima donela nam je, za relativno kratko vreme reputaciju pouzdanog, visokokvalifikovanog, odgovornog i pristupačnog partnera. To su prepoznale renomirane svetske i domaće kompanije kao što su Nestle, Lafarge, Tarket, Victoria group, kao i mnogobrojne lokalne samouprave, sa kojim smo uspostavili dugoročnu uspešnu saradnju.

Kontakt

"Arhitektonsko građevinski institut" d.о.о.

  • Dr Đorđa Joanovića 4/7, 21000 Novi Sad
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 107062214
  • Matični broj: 20734639

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.