Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Arriva Hrvatska

Arriva Hrvatska logo
Šetalište 20. travnja 18
Cres
Hrvatska
> 1000

Arriva Hrvatska


Autotrans d.d. je jedan od vodećih autobusnih prijevoznika u Hrvatskoj i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn. Arriva koja djeluje u 14 europskih zemalja, zapošljava oko 60.000 ljudi i prevozi više od 2,2 milijarde putnika godišnje.

Arriva se ubraja među najveće operatere u putničkom prometu u Europi, a u Hrvatskoj upravlja voznim parkom od 600 autobusa i zapošljava 1400 zaposlenika.

Svaki zaposlenik Arrive dio je globalnog tima čije su temeljne vrijednosti timski rad i zadovoljstvo korisnika visokom kvalitetom usluge koju pružamo.
Svojim zaposlenicima za njihovu izvrsnost i predanost poslu Arriva nudi odlično iskustvo rada u međunarodnom okruženju i dijeljenje najbolje prakse s kolegama iz 14 europskih zemalja, potiče njihov razvoj pružanjem kontinuiranih edukacija i mogućnošću napredovanja.

 

Sve navedeno nudimo jer želimo biti tvoj Prvi izbor pri zapošljavanju!

Šta nudimo našim zaposlenima?


Nudimo dobra i redovna primanja, sigurnost zaposlenja u tvrtki s dugom tradicijom i prepoznatljivim brendom, dinamično okruženje europske tvrtke, ostale mogućnosti i povlastice u skladu s pravilnicima tvrtke (nagrada za Božić, Uskrs, regres za godišnji odmor…). U većini regija moguć smještaj na duži ili kraći period.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.