ASBIS

ASBIS

O kompaniji

ASBIS d.o.o. BEOGRAD, Srbija (ASBIS Srbija) je Value Add Distributer IT proizvoda, računara i računarske opreme, servera i serverskih/računarskih komponenata, pratećih periferija, softvera, kao i prenosnih uredjaja, tableta, mobilnih telefona i dodatne opreme. Od kada je osnovana 1998. godine, ASBIS je jedan od najvećih distributera u Srbiji.

ASBIS Srbija je zvanični distributer brendova poput Intel, AMD, Western Digital, Seagate, Logitech, Toshiba, Supermicro, Sapphire, XFX, Ubiquiti, Crucial, Silicon Power i mnogih drugih. Pored navedenog Asbis u svom portfoliju ima i sopstvene brendove u distribuciji - Prestigio i Canyon. Naš glavni cilj je da se zadovoljenje potreba kako glavnih partneria u maloprodaji, tako i komercijalnih krajnjih korisnika na srpskom tržištu. Naši kupci smatraju nas pouzdanim i dobrim poslovnim partnerom.

Kompanija je u vlasništvu ASBIS grupe - ASBISc Enterprises PLC Cyprus koja je jedan od vodećih distributera proizvoda koji se bave informacionim tehnologijama na tržištima Evrope, Bliskog Istoka i Afrika ("EMEA"): Centralna i Istočna Evropa, baltičke države, bivši Sovjetski Savez, Bliski istok i Afrika. Globalno - Asbis grupa je distributer svih vodećih Vendora na svetskom tržištu. Kao dodatak, značajni deo prihoda grupe sačinjen je od prodaje IT i korisničke elektronike pod privatnim markama, Prestigio, Canyon i Perenio.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Cara Dušana 205a, 11080 Zemun, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17198602

PIB

100114780

Broj zaposlenih

< 20