Aster Tekstil d.o.o.

Aster Tekstil d.o.o.

O kompaniji

Aster je osnovan u Turskoj 1993. godine, i kroz portfolio svojih proizvoda predstavlja jednu od vodećih kompanija u sektoru tekstila. Od naših poslovnih centara za razvoj poslovanja u Istanbulu, Londonu i Barseloni, preko naših proizvodnih pogona u Turskoj i Srbiji do proizvodnih partnera na Dalekom Istoku težimo da pružimo najbolje u kreativnosti, inovaciji i kvalitetu kao i najfleksibilniju uslugu našim brojnim poznatim internacionalnim klijentima.

Aster je 2013. godine osnovao svoju modnu marku WtR u segmentu luksuznog oblačenja. Svoju prvu vodeću prodavnicu otvorio je u Londonu u Noting Hilu.

Naša kompanija je osnovana kao porodična firma koja je kroz svoj razvoj očuvala svoje osnovne vrednosti. U Turskoj smo rangirani među prvih 10 kompanija po količini izvoza a sa svojim internacionalnim investicijama godišnji promet kompanije premašuje 100 miliona eura. U današnjem izazovnom globalnom tržištu, Aster nastavlja da pruža relevantna fleksibilna i brza rešenja.

Kontakt

Aster Tekstil d.o.o.

  • Bulevar Svetog Cara Konstantina 80-86
  • Niš
  • Srbija
  • PIB: 109279960
  • Matični broj: 21154369

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.