Dr.Max

Dr.Max

Poslovi

Magistar farmacije/diplomirani farmaceut

Beograd, Ljig, Majdanpek, Mladenovac, Novi Sad, Sopot, Subotica, Zrenjanin

rok 03.11.2020.

O nama

Ko smo mi?

Dr.Max Srbija je deo međunarodnog lanca apoteka pod istoimenim brendom, koji je prisutan na tržištu Centralno-istočne Evrope od 2005. godine. Nakon dostizanja liderske pozicije u Češkoj Republici, Poljskoj i Slovačkoj sa više od 2200 otvorenih apoteka, Dr.Max dolazi i na tržište Srbije sa ciljem da doprinese daljem razvoju tržišta apoteka i da svojom ponudom i uslugom unapredi opšti kvalitet života. Svakog dana oko 350.000 kupaca poseti jednu od naših modernih apoteka u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumuniji, Srbiji i Italiji. 
U svakoj zemlji u kojoj smo prisutni, Dr.Max je posvećen poboljšanju nivoa zdravstvene zaštite usled garantovanja pristupa širokog i kvalitetno odabranog asortimana lekova, pristupačnim cenama, dobrim akcijskim ponudama, a pre svega i kvalitetnom uslugom. Želimo da budemo prvi izbor za sve postojeće i nove korisnike apotekarskih usluga! 
Razvijamo sopstvene brendove koji se proizvode u evropskim i svetskim fabrikama. U okviru naših apoteka aktivna su savetovališta u kojima pacijenti mogu dobiti sve potrebne savete i preporuke vezane za njihovu terapiju i zdravstveno stanje. 
Ulažemo u obrazovanje i profesionalni razvoj naših zaposlenih kroz stručne edukacije, treninge i interne obuke za unapređenje znanja i usavršavanje kompetencija. Podrška smo studentima, pripravnicima i svim kolegama koji žele da grade karijeru kao deo našeg tima. 
Pridržavanjem naših osnovnih vrednosti i snažna usredsređenost na kupce i pacijente omogućili su nam da postanemo vodeća apotekarska mreža u srednjoj Evropi. Našim lojalnim kupcima, zaposlenima i javnosti obećavamo da ćemo nastaviti da poštujemo najviše standarde u farmaceutskoj industriji čime ćemo obezbediti vrhunsku zdravstvenu zaštitu za one koji veruju u Dr.Max.

Naše osnovne vrednosti

Poverenje - Osvajamo i održavamo poverenje naših kupaca i pacijenata nudeći vrhunsku uslugu, profesionalnost i pristupačnost cena.
Empatija – Osluškujemo potrebe naših pacijenata, kako bismo im pružili najadekvatniju podršku za njihovu zdravstvenu negu i dobrobit.
Briga o potrošačima – ne pružamo samo kvalitetne lekove, već i profesionalnu uslugu i savete za podršku zdravlja naših potrošača.
Dostupnost -  radimo na tome da osiguramo pogodne lokacije i sarađujemo sa proizvođačima i distributerima kako bismo obezbedili sigurno snabdevanje lekovima.
Pristupačne cene – stalno radimo na tome da budemo cenovno pristupačni. 

Najviše od svega brinemo o našim zaposlenima koji svakodnevno imaju priliku da nauče nešto novo i usavrše svoje znanje kroz interne i eksterne edukacije. Zadovoljstvo zaposlenih i pružanje mogućnosti za njihov lični razvoj su jedan od glavnih prioriteta poslovanja. Ohrabrujemo naše zaposlene da iznesu svoje ideje, predloge za poboljšanje poslovanja i pružanja usluga prema našim pacijentima. 

Zašto baš mi?

Društveno odgovorna smo kompanija što potvrđuju i aktivnosti u kojima smo bili učesnici. Vodimo računa o zdravlju našeg stanovništva, što smo pokazali kroz projekat Aktivna Srbija. Brinemo o mališanima i njihovim zdravim navikama učešćem u projektu Podizanje svesti o očuvanju zdravlja, a podržavamo i studente kroz sponzorstva mnogobrojnih projekata u cilju razmene znanja, iskustva, druženja i upoznavanja.

Naši zaposleni

Dejan Milovanović
​Regionalni menadžer

Nakon kraćeg rada u apoteci, menadžment kompanije je prepoznao potencijal mojih ideja i zalaganje da evropski način poslovanja i standarde u radu primenimo na tržištu Srbije.
Trenutno rukovodim timom od 60 zaposlenih i odgovoran sam za uspešno poslovanje 19 apoteka. Primarni zadatak u radu mi je da naši klijenti budu veoma zadovoljni pruženom uslugom, a zaposleni srećni i zadovoljni radom u timskoj atmosferi. Povremeno sam deo tima za podršku Senior menadžerima u projektima koji su važni za razvoj i ekspanziju naše kompanije.
Kao budući specijalizant i stipendista Dr.Max-a, preporučujem našu kompaniju svima, a posebno mladima, jer će Dr.Max prepoznati Vašu vrednost i podržati Vaš profesionalni i lični razvoj.

Bojana Marjanović
​Diplomirani Farmaceut

Više od decenije radim u farmaceutskom sektoru i za to vreme sam prošla put od male, samostalne apoteke, preko državne apotekarske ustanove pa do ovog, velikog sistema koji ima ogranke i u drugim zemljama Evrope.
Prednost rada u velikoj kompaniji je mogućnost da upoznate različite poslove, njihove prednosti i mane i da na osnovu iskustva i ličnih afiniteta donesete odluku u kom pravcu želite da usmerite svoju karijeru.
Dr.Max je kompanija koja Vam omogućava da izađete iz svoje "zone komfora" i bavite se razvojem sopstvenih potencijala. Pored ovog benefita, tu su i konstantne edukacije, kako eksterne, tako i interne, savremena oprema i sredstva za rad, i pre svega pregršt mogućnosti za profesionalni i lični razvoj.
Kao Interni trener u Dr.Max-u, svakome ko u sebi prepozna želju za učenjem, radom, a samim tim i napredovanjem uvek ću preporučiti Dr.Max.

Ivana Tomanović
​IT Specijalista za podršku korisnicima

Deo sam tima Dr.Max od samog osnivanja. Uporedo sa rastom kompanije, razvijala se i moja karijera.
Na početku sam radila u apoteci kao farmaceutski tehničar a nakon nekog vremena i rada na obuci drugih kolega, prepoznate su i neke druge moje sposobnosti i kvaliteti tako da sam trenutno deo IT tima a radim na poziciji IT specijalista za podršku korisnicima. Ono što mi se najviše dopada jeste timski rad u sjajnoj atmosferi koji podstiče na produktivnost i kreativnost. 
Dr.Max je kompanija koja Vam omogućava da se razvijate, stičete nova iskustva i radite ono što volite.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/drmax.srbija/

Kontakt

Dr.Max

Đorđa Stanojevića br. 14/5, Novi Beograd, Srbija

hr@drmax.rs

www.drmax.rs

+381 11 44 29 500
Facebook
Twitter