Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

ATB SEVER DOO, Subotica

ATB SEVER DOO, Subotica logo
Magnetna polja br. 6
Subotica
Srbija
024 655 100
251-500
100838605
08067473

ATB SEVER DOO, Subotica


Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Saznajte više o ovim priznanjima

ATB SEVER DOO Subotica je kompanija sa iskustvom od 96 godina u oblasti proizvodnje električnih mašina i generatora. Od 2011.godine ATB SEVER je u sastavu kineske Wolong grupe, drugog na svetu proizvođača električnih mašina. ATB SEVER, pored proizvodnje elektro motora i generatora po zahtevu kupca, poznat je i kao isporučilac elektro opreme i usluga elektro inženjeringa. Budući da su naši proizvodi napravljeni po zahtevu kupca ATB SEVER ima razvojni biro koji broji preko 30 elektro i mašinskih inženjera koji imaju jedinstvenu priliku da se bave svojim poslom kroz kreiranje novih tehničkih rešenja. Proizvode ATB SEVERA možete naći na svim kontinentima što dovoljno govori o kvalitetu naše kompanije.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Proces regrutacije i selekcije u našoj kompanije zasniva se na principu efikasnosti.

Nakon objavljivanja oglasa kandidate koji prođu predselekciju u roku od dan ili dva pozivamo na intervju. Intervjuu prisustvuju lice iz odeljenja za ljudske resurse i lice iz odeljenja za koje je raspisan konkurs.

Kompleksnost intervjua zavisi od toga za koju poziciju je raspisan konkurs. Za pozicije sa više zahteva intervju je složeniji te može podrazumevati od testiranja znanja engleskog jezika, rešavanje određnih zadataka iz struke i slično.

Za većinu pozicija u proizvodnji intervjui su jednostavni i od kandidata se očekuje da predstavi svoje radno iskustvo ako ga ima i motivaciju za rad u našoj kompaniji.

Ukoliko smatramo da je potrebno kandidate koji uđu u uži izbor pozivamo na još jedan intervju, ali najčešće konačnu odluku o izboru kanidata donosimo nakon prvog intervjua.

Po okončanju konkursa i donošenju odluke o izboru kandidata sve kandidate koji su bili pozvani na intervju informišemo o rezultatu konkursa.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Zaposlenima nudimo stimulativno radno okruženje. One koji nemaju predznanje obučavamo pod nadzorom iskusnih mentora te dobijaju priliku da stiču nova znanja i veštine.

Kao kompanija kojoj je stalo do svoje reputacije trudimo se da ispunjavamo sve svoje zakonske obaveze i više od toga.

Pored zarade isplaćujemo regres za godišnji odmor, novogodišnji bonus, obezbeđujemo topli obrok za zaposlene u našem restoranu, putni trošak i za one koji nisu iz Subotice, novogodišnje paketiće i vaučere u novčanoj vrednosti za decu zaposlenih, naknadu za vreme bolovanja u iznosu 70% od zarade koja je propisana zakonom, 24/7 osiguranje za slučaj nezgode, organizujemo kompanijske proslave i sportske događaje, ekskurzije za 8.mart, kurseve stranih jezika, razne obuke i treninge i drugo.

Omogućavamo svojim zaposlenima da se profesionalno razvijaju i napreduju.

Negujemo dobre međuljudske odnose jer nam je stalo da radna atmosfera bude prijatna i da se naši zaposleni dobro osećaju na svojim radnim mestima.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.