Atlantic Grupa-logo

Atlantic Grupa

Začini svoju karijeru

Atlantic Grupa-bg

O kompaniji

ATLANTIC GRUPA U SRBIJI

Atlantic Grupa u Srbiji U sklopu Atlantic Grupe u Srbiji uspešno posluju proizvodne kompanije Soko Štark, Grand kafa i Foodland, čiji se proizvodni pogoni nalaze u Beogradu, Ljuboviji i Igrošu, podno Kopaonika. Distribuciju vlastitih i principalskih brendova obavljamo kroz 4 distribuciona centra – Šimanovci, Niš, Novi Sad i Čačak kojima upravlja naša distributivna kompanija Atlantic Brands.


ATLANTIC GRUPA INTERNACIONALNO

Svoje putovanje započeli smo 1991. sa samo 7 zaposlenih. Željni da istražimo nove prilike i otkrijemo nova tržišta, rasli smo iz godine u godinu, postavši jedan od najveći i najdinamičnijih poslovnih sistema u regionu koji se bavi proizvodnjom i distribucijom robe široke potrošnje. Imamo predstavništva u 8 zemalja: Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedonoji, BiH, Crnoj Gori, Rusiji i Austriji,  preko kojih upravljamo sa 16 proizvodnih pogona. Putem naše distribucione mreže sa 17 distribucionih centara imamo pristup na preko 60.000 prodajnih mesta u regionu, a naši proizvodi dostupni su na više od 40 tržišta širom sveta.

Strastven, znatiželjan, ambiciozan i brižan Atlantic danas sa preko 5000 zaposlenih nudi postojećim i novim kolegama piliku da začine svoju karijeru radeći sa brendovima koje voli ceo region.


U ŠTO VERUJEMO, KAKO RADIMO

ATLANTIC GRUPA, STVARAMO UKUSE KOJE VOLITE

Atlantic Grupa je kompanija koja stvara: stvara novu vrednost za svoje akcionare i za ekonomiju, karijerne prilike za zaposlene i poslovne prilike za svoje partnere. Uz kontinuiranu brigu prema svim zainteresovanim stranama  i zajednici, uvek otvoreni prema novim idejama, orijentisani na rast i strastveni prema poslu – u Atlantic Grupi stvaramo brendove koje ljudi vole. Naša je vizija da inspirišemo ljude da dodaju ukus svakodnevnim trenucima.

  • BRIGA: stvaramo bolju životnu sredinu

Mi smo organizacija kojoj je stalo – staramo se jedni o drugima, brinemo o dobrobiti svojih kolega, negujemo poslovne odnose i stalo nam je do toga kakav svet ćemo ostaviti generacijama koje dolaze posle nas.

  • OTVORENOST: stvaramo bolje otvorenog uma

Šta god da radimo, nikada ne prestajemo da budemo znatiželjni, uvek neustrašivi ( i na greškama se uči!) i žedni svežih ideja i novih iskustava. Prihvatamo različitost i različita mišljenja, znajući da će nas ona dovesti do boljih rešenja svakodnevnih zadataka i izazova.

  • RAST: stvaramo novu vrednost

Zbog toga što uvek težimo napretku, nikada ne gubimo apetit za stalnim i stabilnim rastom. Izlazeći iz svoje zone komfora, uvek gladni novih izazova, stremimo rastu naših brendova, tržišta i profita i razvoju potencijala naših zaposlenih.

  • STRAST: stvaramo sa entuzijazmom

Ne radi se samo o onome što radimo, već o načinu na koji to radimo. Kao poseban začin, strast koju ulažemo u naš rad nas izdvaja i pomaže u postizanju boljih rezultata. Posvećenost je tajni sastojak koji naše proizvode čini boljim, a budućnost svetlijom.

Priznanja

Sertifikovani Poslodavac Partner

Sertifikovani Poslodavac Partner

VRH poslodavac 2020 - top 20

VRH poslodavac 2020 - top 20

Izvrsnost u izazovima

Izvrsnost u izazovima

Beneficije

Rad na daljinu

Kompanijski popusti

Wellness

Obezbeđena oprema za rad

Zabavni sadržaj

Hrana i piće

Timska druženja

Porodica i roditeljstvo

Proces selekcije

KAKO ZAPOŠLJAVAMO

Naši se procesi selekcije razlikuju od pozicije do pozicije, ali ovo su neki od načina kroz koje ćemo te bolje upoznati.

Najčešća pitanja i odgovore o selekcijskom procesu u Atlantic Grupi možete da nađete OVDE.

Kompanijski brendovi

Argeta-logo

Argeta

Argeta je delikatesni mesni namaz koji se proizvodi po recepturi staroj preko 50 godina. Danas je najveći svetski proizvođač pašteta sa 110 miliona proizvedenih pašteta godišnje koje se prodaju u skoro 30 zemalja širom sveta. Argeta je tržišni lider u Austriji, Švajcarskoj, Hrvatskoj, Sloveniji i BiH.

Smoki-logo

Smoki

Smoki je prvi flips proizveden u jugoistočnoj Evropi. Nastao je 1972. godine i za mnoge ljubitelje grickalica bio je i ostaje prvi ukus flipsa. Od 2005. godine Smoki primenjuje novu tehnologiju proizvodnje flipsa, prilagođenu zahtevima novih standarda kvaliteta.

Bananica-logo

Bananica

Prva Bananica je nastala još davne 1938. jedina prava – onakva kakve se sećate iz detinjstva. Specifičnost Štarkove Bananice ostala je mala tajna čiju različitost nepogrešivo prepoznajete u moru sličnih deserata na tržištu. Proizvodi se od visoko kvalitetnih, prirodnih sirovina.

Najlepše želje-logo

Najlepše želje

Zahvaljujući pažnji majstora konditorskog zanata već se devedeset godina čuva tajna specifičnog ukusa, a “Najlepše želje” su pažnjom obeležile odrastanje mnogih generacija. Posebne teksture i ukus koji traje, čokoladama „Najlepše želje“ daju luksuznu notu kojoj je teško odoleti. Čokolade „Najlepše želje“ rade se isključivo od prirodnih sastojaka – kakaa, kakao putarera, mleka, šećera i … ništa više. Ništa više? Upravo tu se krije njihova magija.

Integrino-logo

Integrino

Integrino se pravi od celovitih zrna žitarica koje su neizostavni sastojak zdrave i izbalansirane prehrane. Visok sadržaj vlakana omogućava laku probavu, a vitamini i minerali daju dodatnu energiju.

Bakina Tajna-logo

Bakina Tajna

Razvoj brenda Bakina Tajna započeo je 2003. godine. U duhu tradicionalne kuhinje naših baka, proizvodi Bakina Tajna pripremaju se na domaći, prirodan način, trudeći se da se očuva ono najbolje iz plodova prirode u obliku popularnog ajvara, prirodnih sokova i voćnih namaza.

Grand kafa-logo

Grand kafa

Zahvaljujući entuzijazmu, posvećenosti i ljubavi prema kafi, devedesetih godina u Srbiji je stvorena prva privatna robna marka domaće kafe - Grand kafa. Već 20 godina Grand kafa uživa poverenje miliona ljubitelja kafe i postala je vodeći brend regiona, sa liderskom pozicijom u Srbiji, BIH i Makedoniji.

Barcaffѐ-logo

Barcaffѐ

Barcaffè je najpoznatija i najcenjenija robna marka kafe u Sloveniji. Ljubitelji espreso kafe sve više prepoznaju vrhunski kvalitet Barcaffè-a, pa na šoljicu ovog brenda možete danas da naiđete u gotovo svakom boljem kafići u regionu.

Kontakt

Atlantic Grupa

Atlantic Grupa

Društvene mreže

Adresa

Bulevar Peka Dapčevića 29

Beograd, Srbija

Matični broj

20699825

PIB

106886051

Broj zaposlenih

501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.