Advertisement

Profil poslodavca

Atlantic Grupa logo

Atlantic Grupa

Atlantic Grupa


Atlantic Grupa jedna je od vodećih prehrambenih kompanija u regiji, sa paletom poznatih brendova koji drže vodeće pozicije u svojim kategorijama - Argeta, Cedevita, Multivita, Cockta, Donat Mg, Smoki, Bananica, Barcaffe, Grand kafa, Najlepše želje. Vodeći smo evropski proizvođač hrane za sportiste Multipower, istaknuti regionalni proizvođač dodataka hrani i proizvoda za ličnu negu Dietpharm, Rosal, Plidenta, kao i vlasnici vodećeg privatnog lanca apoteka u Hrvatskoj Farmacia. Takođe, vodeći smo regionalni distributeri svetskih premium brendova robe široke potrošnje Wrigley, Ferrero, Hipp, Lorenz, Johnson&Johnson, Durex, Duracell, Rauch, Red Bull. Asortiman koji proizvodimo i distribuiramo prisutan je na više od 45.000 prodajnih mesta širom Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Imamo 4400 zaposlenih na 12 tržišta. Radimo u dinamičnom i inovativnom radnom okruženju u kojem se aktivno i kvalitetno prati radna uspešnost, a razvoj karijere i napredovanje pojedinca zavisi od ostvarenih individualnih rezultata. Ukoliko ste u potrazi za novim profesionalnim izazovima, a želite da nam se pridružite, uz to ste motivisani i spremni za nove uspehe, niže navedena ponuda mogla bi biti prilika upravo za Vas.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


„Prirodno drugačiji“ je korporativna kultura Atlantic Grupe, a njene osnovne vrednosti - odgovornost, kreativnost i strast vezuju se uz prirodne simbole – planinu, talas i sunce. Sličan sistem vrednosti očekujemo I od kandidata. Osnovni moto ova tri načela jeste da se kompanijske pobede postižu kroz međusobne različitosti, ali sa istim vrednostima. Sunce za nas predstavlja strast u svemu što radimo. Ona se prepoznaje u našem odnosu prema našim brendovima, prema našim kolegama i prema našim klijentima. Strast se vidi kroz to što u postizanje ciljeva unosimo i razum i srce, ulažemo ljubav u ono što radimo, delimo emociju, prepoznajemo i slavimo naše uspehe. Planina predstavlja naš put prema vrhu, prema cilju koji u sebi sadrži i lepotu i trud i napor i prepreke koje se mogu savladati jedino ako se preuzme odgovornost i inicijativa za savladavanje tih prepreka – jer osećaj koji imamo kada dođemo na vrh je nezamenljiv. Talas svojom snagom ispira staro i donosi nešto novo, donosi i traži promenu. Promena traži od nas da budemo kreativni, da nalazimo rešenja koja su inovativna, drugačija. Kreativnost za nas znači biti otvoren za nove ideje, za drugačije poglede i mišljenja, biti bez predrasuda, stvarati nove vrednosti, oblikovati okruženje i zajednicu i biti otvoren prema novim idejama i poboljšanjima procesa.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Atlantic Grupa deluje u jakom konkurentskom okruženju i teži uspehu u svim poslovnim segmentima. Prema nizu istraživanja, Atlantic Grupa je prepoznata kao jedan od najatraktivnijih poslodavaca u našoj regiji. Po mišljenju ispitanika, ono po čemu se posebno ističemo jeste pružanje prilika za učenjem i razvojem, sigurnost radnog mesta, liderstvo u branši i pozitivni imidž kompanije. Zajedničkim entuzijazmom prema dobrim rezultatima, naši zaposleni stvaraju dinamično i kreativno radno okruženje u kojem se neguje timski rad, podstiču i cene profesionalizam, otvorenost i odgovornost za ostvarenje postavljenih ciljeva.


Pošaljite prijatelju

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.