Atlantic Grupa

Atlantic Grupa

Poslovi

Snaga grupacije

O nama

Atlantic Grupa

Svoje putovanje započeli smo 1991. sa samo 7 zaposlenih. Željni da istražimo nove prilike i otkrijemo nova tržišta, rasli smo iz godine u godinu, postavši jedan od najveći i najdinamičnijih poslovnih sistema u regionu koji se bavi proizvodnjom i distribucijom robe široke potrošnje. Imamo predstavništva u 10 zemalja: Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori, Nemačkoj, Rusiji, Austriji, Nemačkoj i Italiji, preko kojih upravljamo sa 17 proizvodnih pogona. Putem naše distribucione mreže sa 17 distribucionih centara imamo pristup na preko 60.000 prodajnih mesta u regionu, a naši proizvodi dostupni su na više od 40 tržišta širom sveta.

Otvoren, znatiželjan i ambiciozan, Atlantic danas sa preko 5000 zaposlenih nudi postojećim i novim kolegama beskrajan okean prilika za rast i razvoj.

Atlantic Grupa u Srbiji

U sklopu Atlantic Grupe u Srbiji uspešno posluju proizvodne kompanije Soko Štark, Grand kafa i Foodland, čiji se proizvodni pogoni nalaze u Beogradu, Ljuboviji i Igrošu, podno Kopaonika. Distribuciju vlastitih i principalskih brendova obavljamo kroz 4 distribuciona centra – Šimanovci, Niš, Novi Sad i Čačak kojima upravlja naša distributivna kompanija Atlantic Brands.

Zašto mi?

Poklanjamo ti alat za makeover LinkedIn profila!

Jeste li znali da preko četvrtinu svojih zapošljavanja Atlantic Grupa vrši posredstvom LinkedIn mreže?

Atlantic Grupa od 2015.godine aktivno koristi LinkedIn mrežu za predstavljanje priča iz svakodnevnog života kompanije, ali i za zapošljavanje. Uz standardno objavljivanje konkursa za posao, LinkedIn omogućava specijalistima za zapošljavanje uvid u tzv. pasivne kandidate, koji ne traže aktivno posao, ali bi mogli da budu zainteresovani da razmotre priliku kad bi im bila ponuđena. S obzirom na to da je takvih kandidata oko 80%, ne čudi da LinkedIn postaje sve popularnije mesto na kojem se love talenti.

Reč je o najvećoj svetskoj profesionalnoj mreži na kojoj možemo predstaviti svoj profesionalni digitalni brend – ko smo, šta radimo, koje iskustvo imamo kao i čitav niz drugih detalja kojima se možemo predstaviti kao profesionalci, od profilne fotografije, pozadine, multimedije, do ljudi sa kojima smo povezani i kompanija koje pratimo.

Zanimljivo je da iskusan specijalista za zapošljavanje može već na prvi pogled da zaključi puno o Vama iz vašeg LinkedIn profila. Budući da živimo u vremenu kada svoj imidž paralelno gradimo u stvarnosti i na društvenim mrežama, u ovom je okruženju uvek važno pratiti onu staru „odelo čini čoveka“.

Upravo zato smo odlučili da napravimo alat u kojem smo saželi pet godina profesionalnog iskustva u korišćenju LinkedIn-a kako bi omogućili postojećim i budućim korisnicima ove profesionalne mreže da se predstave u najboljem svetlu i uspešno ulove svoju sledeću profesionalnu priliku.

LinkedIn makeover možete napraviti ovde: www.makeoverlinked.in

Naši zaposleni

Jana Selič,
terenska predstavnica prodaje

Posao u Atlanticu može se uporediti s putovanjem na tropskoostrvo iz snova – nije lako do njega doći, ali kad stigneš, ne želiš da odeš. Uz odlične uslove na poslu, posebno sam srećna što me Atlanticov trkački klub podstakao da se ponovo pokrenem.

Cveja Jelinić,
šef skladišta, Novi Sad

Svakodnevno radimo kao tim, ali uvek se s posebnim ponosom setim kako smo zajedno odradili velike poslove. U takvim akcijama kao da radimo jedan za drugog – ma, baš prvoligaški!

Ivana Đorđević,
korporativna direktorka Upravljanja talentima i razvojem

Atlantic Grupa je odlično mesto da obogatite svoju karijeru, jer imate priliku da radite u veoma dinamičnom i diversifikovanom poslovnom sistemu, kako geografski tako i organizaciono. Ono što mi se najviše dopada je preduzetnički duh koji te podstiče da budeš kreativan, ne robuješ konvencionalnom i uzmeš stvari u svoje ruke.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Kontakt

Atlantic Grupa

Bulevar Peka Dapčevića 29, Beograd, SRBIJA

grupa@atlanticgrupa.com

www.atlanticgrupa.com

+381 11 395 6000
Facebook
Twitter