Atlantic Grupa
Atlantic Grupa

Atlantic Grupa

Začini svoju karijeru

O kompaniji

ATLANTIC GRUPA U SRBIJI

Atlantic Grupa u Srbiji U sklopu Atlantic Grupe u Srbiji uspešno posluju proizvodne kompanije Atlantic Štark, Atlantic Grand i Foodland, čiji se proizvodni pogoni nalaze u Beogradu, Ljuboviji i Igrošu, podno Kopaonika. Distribuciju vlastitih i principalskih brendova obavljamo kroz 4 distribuciona centra – Šimanovci, Niš, Novi Sad i Čačak kojima upravlja naša distributivna kompanija Atlantic Brands.


ATLANTIC GRUPA INTERNACIONALNO

Svoje putovanje započeli smo 1991. sa samo 7 zaposlenih. Željni da istražimo nove prilike i otkrijemo nova tržišta, rasli smo iz godine u godinu, postavši jedan od najveći i najdinamičnijih poslovnih sistema u regionu koji se bavi proizvodnjom i distribucijom robe široke potrošnje. Imamo predstavništva u 8 zemalja: Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, Rusiji i Austriji,  preko kojih upravljamo sa 16 proizvodnih pogona. Putem naše distribucione mreže sa 17 distribucionih centara imamo pristup na preko 60.000 prodajnih mesta u regionu, a naši proizvodi dostupni su na više od 40 tržišta širom sveta.

Strastven, znatiželjan, ambiciozan i brižan Atlantic danas sa preko 5000 zaposlenih nudi postojećim i novim kolegama piliku da začine svoju karijeru radeći sa brendovima koje voli ceo region.


U ŠTO VERUJEMO, KAKO RADIMO

ATLANTIC GRUPA, STVARAMO UKUSE KOJE VOLITE

Atlantic Grupa je kompanija koja stvara: stvara novu vrednost za svoje akcionare i za ekonomiju, karijerne prilike za zaposlene i poslovne prilike za svoje partnere. Uz kontinuiranu brigu prema svim zainteresovanim stranama  i zajednici, uvek otvoreni prema novim idejama, orijentisani na rast i strastveni prema poslu – u Atlantic Grupi stvaramo brendove koje ljudi vole. Naša je vizija da inspirišemo ljude da dodaju ukus svakodnevnim trenucima.

  • BRIGA: stvaramo bolju životnu sredinu

Mi smo organizacija kojoj je stalo – staramo se jedni o drugima, brinemo o dobrobiti svojih kolega, negujemo poslovne odnose i stalo nam je do toga kakav svet ćemo ostaviti generacijama koje dolaze posle nas.

  • OTVORENOST: stvaramo bolje otvorenog uma

Šta god da radimo, nikada ne prestajemo da budemo znatiželjni, uvek neustrašivi ( i na greškama se uči!) i žedni svežih ideja i novih iskustava. Prihvatamo različitost i različita mišljenja, znajući da će nas ona dovesti do boljih rešenja svakodnevnih zadataka i izazova.

  • RAST: stvaramo novu vrednost

Zbog toga što uvek težimo napretku, nikada ne gubimo apetit za stalnim i stabilnim rastom. Izlazeći iz svoje zone komfora, uvek gladni novih izazova, stremimo rastu naših brendova, tržišta i profita i razvoju potencijala naših zaposlenih.

  • STRAST: stvaramo sa entuzijazmom

Ne radi se samo o onome što radimo, već o načinu na koji to radimo. Kao poseban začin, strast koju ulažemo u naš rad nas izdvaja i pomaže u postizanju boljih rezultata. Posvećenost je tajni sastojak koji naše proizvode čini boljim, a budućnost svetlijom.

Priznanja

VRH poslodavac - TOP20

VRH poslodavac - TOP20

Sertifikovani Poslodavac Partner

Sertifikovani Poslodavac Partner

Beneficije

Proces selekcije

KAKO ZAPOŠLJAVAMO

Naši se procesi selekcije razlikuju od pozicije do pozicij, ali ovo su neki od načina kroz koje ćemo te bolje upozna.


Najčešća pitanja i odgovore o selekcijskom procesu u Atlantic Grupi možete da nađete na karijernoj stranici Atlantic Grupe. (KONTAKT)

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar Peka Dapčevića 29, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20699825

PIB

106886051

Broj zaposlenih

> 1000