Atlantic Grupa-logo

Atlantic Grupa

Atlantic Grupa-bg

O kompaniji

Atlantic Grupa

Svoje putovanje započeli smo 1991. sa samo 7 zaposlenih. Željni da istražimo nove prilike i otkrijemo nova tržišta, rasli smo iz godine u godinu, postavši jedan od najveći i najdinamičnijih poslovnih sistema u regionu koji se bavi proizvodnjom i distribucijom robe široke potrošnje. Imamo predstavništva u 8 zemalja: Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedonoji, BiH, Crnoj Gori, Rusiji i Austriji,  preko kojih upravljamo sa 16 proizvodnih pogona. Putem naše distribucione mreže sa 17 distribucionih centara imamo pristup na preko 60.000 prodajnih mesta u regionu, a naši proizvodi dostupni su na više od 40 tržišta širom sveta.

Otvoren, znatiželjan i ambiciozan, Atlantic danas sa preko 5000 zaposlenih nudi postojećim i novim kolegama beskrajan okean prilika za rast i razvoj.

Atlantic Grupa u Srbiji

U sklopu Atlantic Grupe u Srbiji uspešno posluju proizvodne kompanije Soko Štark, Grand kafa i Foodland, čiji se proizvodni pogoni nalaze u Beogradu, Ljuboviji i Igrošu, podno Kopaonika. Distribuciju vlastitih i principalskih brendova obavljamo kroz 4 distribuciona centra – Šimanovci, Niš, Novi Sad i Čačak kojima upravlja naša distributivna kompanija Atlantic Brands.

Priznanja

VRH poslodavac 2020 - top 20

VRH poslodavac 2020 - top 20

Izvrsnost u izazovima

Izvrsnost u izazovima

Sertifikovani Poslodavac Partner

Sertifikovani Poslodavac Partner

Beneficije

Timska druženja

Porodica i roditeljstvo

Zdravlje

Rad od kuće

Fleksibilno radno vreme

Godišnji odmor i slobodni dani

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Sport i rekreacija

Proces selekcije

„Prirodno drugačiji“ je korporativna kultura Atlantic Grupe, a njene osnovne vrednosti - odgovornost, kreativnost i strast vezuju se uz prirodne simbole – planinu, talas i sunce. Sličan sistem vrednosti očekujemo I od kandidata. Osnovni moto ova tri načela jeste da se kompanijske pobede postižu kroz međusobne različitosti, ali sa istim vrednostima. Sunce za nas predstavlja strast u svemu što radimo. Ona se prepoznaje u našem odnosu prema našim brendovima, prema našim kolegama i prema našim klijentima. Strast se vidi kroz to što u postizanje ciljeva unosimo i razum i srce, ulažemo ljubav u ono što radimo, delimo emociju, prepoznajemo i slavimo naše uspehe. Planina predstavlja naš put prema vrhu, prema cilju koji u sebi sadrži i lepotu i trud i napor i prepreke koje se mogu savladati jedino ako se preuzme odgovornost i inicijativa za savladavanje tih prepreka – jer osećaj koji imamo kada dođemo na vrh je nezamenljiv. Talas svojom snagom ispira staro i donosi nešto novo, donosi i traži promenu. Promena traži od nas da budemo kreativni, da nalazimo rešenja koja su inovativna, drugačija. Kreativnost za nas znači biti otvoren za nove ideje, za drugačije poglede i mišljenja, biti bez predrasuda, stvarati nove vrednosti, oblikovati okruženje i zajednicu i biti otvoren prema novim idejama i poboljšanjima procesa.

Kompanijski brendovi

Argeta-logo

Argeta

Argeta je delikatesni mesni namaz koji se proizvodi po recepturi staroj preko 50 godina. Danas je najveći svetski proizvođač pašteta sa 110 miliona proizvedenih pašteta godišnje koje se prodaju u skoro 30 zemalja širom sveta. Argeta je tržišni lider u Austriji, Švajcarskoj, Hrvatskoj, Sloveniji i BiH.

Smoki-logo

Smoki

Smoki je prvi flips proizveden u jugoistočnoj Evropi. Nastao je 1972. godine i za mnoge ljubitelje grickalica bio je i ostaje prvi ukus flipsa. Od 2005. godine Smoki primenjuje novu tehnologiju proizvodnje flipsa, prilagođenu zahtevima novih standarda kvaliteta.

Bananica-logo

Bananica

Prva Bananica je nastala još davne 1938. jedina prava – onakva kakve se sećate iz detinjstva. Specifičnost Štarkove Bananice ostala je mala tajna čiju različitost nepogrešivo prepoznajete u moru sličnih deserata na tržištu. Proizvodi se od visoko kvalitetnih, prirodnih sirovina.

Najlepše želje-logo

Najlepše želje

Zahvaljujući pažnji majstora konditorskog zanata već se devedeset godina čuva tajna specifičnog ukusa, a “Najlepše želje” su pažnjom obeležile odrastanje mnogih generacija. Posebne teksture i ukus koji traje, čokoladama „Najlepše želje“ daju luksuznu notu kojoj je teško odoleti. Čokolade „Najlepše želje“ rade se isključivo od prirodnih sastojaka – kakaa, kakao putarera, mleka, šećera i … ništa više. Ništa više? Upravo tu se krije njihova magija.

Chipsos-logo

Chipsos

Ovaj brend iz Štarkove produkcije utelovljuje tradicionalni kvalitet i savremene trendove u razvoju proizvoda. Chipsos čips rađen je od pomno biranih sorti krompira bez dodataka aditiva, a odlikuje ga intenzivna žuta boja, pun ukus i hrskavo.

Integrino-logo

Integrino

Integrino se pravi od celovitih zrna žitarica koje su neizostavni sastojak zdrave i izbalansirane prehrane. Visok sadržaj vlakana omogućava laku probavu, a vitamini i minerali daju dodatnu energiju.

Bakina Tajna-logo

Bakina Tajna

Razvoj brenda Bakina Tajna započeo je 2003. godine. U duhu tradicionalne kuhinje naših baka, proizvodi Bakina Tajna pripremaju se na domaći, prirodan način, trudeći se da se očuva ono najbolje iz plodova prirode u obliku popularnog ajvara, prirodnih sokova i voćnih namaza.

Grand kafa-logo

Grand kafa

Zahvaljujući entuzijazmu, posvećenosti i ljubavi prema kafi, devedesetih godina u Srbiji je stvorena prva privatna robna marka domaće kafe - Grand kafa. Već 20 godina Grand kafa uživa poverenje miliona ljubitelja kafe i postala je vodeći brend regiona, sa liderskom pozicijom u Srbiji, BIH i Makedoniji.

Kontakt

Atlantic Grupa

Atlantic Grupa

Adresa

Bulevar Peka Dapčevića 29

Beograd, Beograd

Srbija

Matični broj

20699825

PIB

106886051

Broj zaposlenih

501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.