Atlantic Grupa

Atlantic Grupa

Poslovi

Prodavac u maloprodaji

Beograd

rok 13.11.2020.

Menadžer projekta

Beograd

rok 12.11.2020.

Magacinski radnik

Beograd, Čačak, Novi Sad, Šimanovci

rok 01.11.2020.

Priznanja

Snaga grupacije

O nama

Atlantic Grupa

Svoje putovanje započeli smo 1991. sa samo 7 zaposlenih. Željni da istražimo nove prilike i otkrijemo nova tržišta, rasli smo iz godine u godinu, postavši jedan od najveći i najdinamičnijih poslovnih sistema u regionu koji se bavi proizvodnjom i distribucijom robe široke potrošnje. Imamo predstavništva u 8 zemalja: Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedonoji, BiH, Crnoj Gori, Rusiji i Austriji,  preko kojih upravljamo sa 16 proizvodnih pogona. Putem naše distribucione mreže sa 17 distribucionih centara imamo pristup na preko 60.000 prodajnih mesta u regionu, a naši proizvodi dostupni su na više od 40 tržišta širom sveta.

Otvoren, znatiželjan i ambiciozan, Atlantic danas sa preko 5000 zaposlenih nudi postojećim i novim kolegama beskrajan okean prilika za rast i razvoj.

Atlantic Grupa u Srbiji

U sklopu Atlantic Grupe u Srbiji uspešno posluju proizvodne kompanije Soko Štark, Grand kafa i Foodland, čiji se proizvodni pogoni nalaze u Beogradu, Ljuboviji i Igrošu, podno Kopaonika. Distribuciju vlastitih i principalskih brendova obavljamo kroz 4 distribuciona centra – Šimanovci, Niš, Novi Sad i Čačak kojima upravlja naša distributivna kompanija Atlantic Brands.

Zašto mi?

Atlanticovi najveći junaci su na terenu

Finalni čin celog Atlanticovog poslovanja jesu proizvodi koje naši potrošači mogu da uzmu sa polica zahvaljujući predanom radu naše ekipe na terenu.

Svako od nas odlazi u kupovinu barem jednom nedeljno, no retki misle o tome koliko je truda i energije uloženo u to da se neki proizvod nađe u vašoj korpi. Kreće od Istraživanja i razvoja, Marketinga i Proizvodnje, međutim finalni čin je u režiji naše ekipe na terenu.

U Atlantic Trade-u Slovenija rade 104 kolege, čiji nenadmašiv optimizam i ustrajnost nadilaze granice onoga što je moguće i stvaraju čaroliju na terenu koju konkurenti promatraju sa poštovanjem i dozom zavisti. 

​U galeriji pogledajte zašto

Naši zaposleni

Jana Selič,
terenska predstavnica prodaje

Posao u Atlanticu može se uporediti s putovanjem na tropskoostrvo iz snova – nije lako do njega doći, ali kad stigneš, ne želiš da odeš. Uz odlične uslove na poslu, posebno sam srećna što me Atlanticov trkački klub podstakao da se ponovo pokrenem.

Cveja Jelinić,
šef skladišta, Novi Sad

Svakodnevno radimo kao tim, ali uvek se s posebnim ponosom setim kako smo zajedno odradili velike poslove. U takvim akcijama kao da radimo jedan za drugog – ma, baš prvoligaški!

Ivana Đorđević,
korporativna direktorka Upravljanja talentima i razvojem

Atlantic Grupa je odlično mesto da obogatite svoju karijeru, jer imate priliku da radite u veoma dinamičnom i diversifikovanom poslovnom sistemu, kako geografski tako i organizaciono. Ono što mi se najviše dopada je preduzetnički duh koji te podstiče da budeš kreativan, ne robuješ konvencionalnom i uzmeš stvari u svoje ruke.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Kontakt

Atlantic Grupa

Bulevar Peka Dapčevića 29, Beograd, SRBIJA

zaposljavanje@atlanticgrupa.com

www.atlanticgrupa.com

+381 11 395 6000
Facebook
Twitter