Atlas Grupa

Atlas Grupa

O kompaniji

 ATLAS GRUPA je organizovana kao moderna menadžment grupa koja ima za cilj unapređenje postojećih aktivnosti, investiranje u nove projekte i stvaranje sinergije između članica grupe.U Crnoj Gori i u Srbiji, ATLAS GRUPA i njene članice aktivno doprinose razvoju društva u domenima kulture i sporta.

Članice ATLAS GRUPE deluju u veoma razgranatom spektru poslovnih delatnosti: investiciono bankarstvo, brokerske usluge, proizvodnja, farmacija, trgovina, konsalting, građevinarstvo, inženjering, hotelijerstvo, turizam, umetnost, obrazovanje...

ATLAS GRUPU čini preko 25 članica u Srbiji i Crnoj Gori koje posluju kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu.

S obzirom da je uspeh svake moderne kompanije u velikoj meri delo njenih zaposlenih, ATLAS GRUPA i njene članice poklanjaju veliku pažnju prilikom izbora kadrova, sa ili bez radnog iskustva. Vrednosti zaposlenih u ATLAS GRUPI su efikasnost, kreativnost, savesnost, entuzijazam u realizaciji ciljeva, kao i spremnost za timski rad...

Reč Predsednika:

"Poslovni sistem ATLAS GRUPA od svog osnivanja do danas izrastao je u jednu od najznačajnijih kompanija koja u oblasti bankarstva, proizvodnje, osiguranja, trgovine, kulture i sporta Srbije i Crne Gore predstavlja uzor kvalitetnog i uspešnog poslovanja. Protekle godine razvoja, rasta, hrabrih ideja i ostvarenih snova samo su dokazale da vizija, hrabrost, sportski duh i samoprekor vode do uspeha i osiguravaju potencijal za budućnost.

Vrsno poslovanje, kao osnova konkurentnosti, rezultat je poslovne filozofije osnivača ATLAS GRUPE. "Uvek uz najbolje" poslovni je kredo koji bezrezervno sprovodi svaka članica holdinga. ATLAS GRUPA svrstava se među prve kompanije na ovim prostorima koje su shvatile neophodnost udruživanja i objedinjenog nastupa u poslovanju, sa ciljem postizanja preimućstva u odnosu na konkurenciju. Kompanija stoga ostaje otvorena za ravnopravnu saradnju sa potencijalnim strateškim partnerima. Osim strareške aktivnosti, koja određuje poslovnu politiku svake od njenih članica, tajna uspešnog privređivanja ATLAS GRUPE leži u detaljnim poznavanju funkcionisanja privrede na samo u Crnoj Gori i Srbiji, nego na prostoru celog ragiona jugoistočne Evrope. Upućenost u funkcionisanje svakog segmenta tržišta jeste faktor koji stvara prednost u odnosu na domaću i inostranu konkurenciju.

Prednost predstavlja i investiranje u potencijale holdinga-ATLAS GRUPA aktivno i značajno ulaže u modernizaciju tehnologije i proizvodnih programa svojih članica, sa ciljem da pospeši njihovu konkurentnost i potvrdi njihov status profitabilnih učesnika u privredi Srbije i Crne Gore"

PREDSEDNIK ATLAS GRUPE
gospodin Duško Knežević


Kontakt

Adresa

Nušićeva 15, 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07458118

PIB

100045047