Atom partner d.o.o.

Atom partner d.o.o.

O kompaniji

Mi smo dinamična i fleksibilna kompanija koja se spretno prilagođava potrebama i zahtevima tržišta. Fokus smo stavili na veleprodaju štampača i potrošnog materijala, postavili principe koje revnosno sledimo, a to su optimalan i kontinuirani kvalitet proizvoda i usluga, kao i tehnička, logistička i marketinška podrška koju obezbeđujemo svojim kupcima. Visoko profesionalan menadžment formirao je tim koji poseduje znanje i iskustvo i kome veruje preko 600 poslovnih partnera u Srbiji i regionu. Poverenje partnera smo opravdali zavidnim rezultatima postignutim u oblasti prodaje i podršci koju nudimo svojim kupcima.

Pored ekskluzivnih distributerskih ugovora sa svetski poznatim proizvođačima IT opreme Epson-om, Lexmark-om i Xerox-om, u prilici smo da svojim kupcima ponudimo i paletu proizvoda sledećih brendova: HP, Canon, Samsung, Dell, Philips, Toshiba, Sharp, Ricoh, Panasonic, Minolta, Fujitsu, Brother…

Osluškujući i prateći tržišne trendove u svoju ponudu smo uneli inovativnost postavši distributer mobilnih telefona brendova Cat, Honor, Wiko i Coolpad.

Kontakt

Atom partner d.o.o.

  • Kneginje Zorke 25-27
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 101048614
  • Matični broj: 08647704

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.