ATP SPORT

ATP SPORT

O kompaniji

ATP SPORT smo osnovali 1995. godine kao porodični posao. Iako je na srpskom tržištu to još uvek bio tabu, potencijal i budućnost videli smo u sportskim suplementima.  Kroz aktivno bavljenje sportom naučili smo značaj pravilne ishrane i dobro izbalansiranog odnosa makro i mikro nutrijenata, koji uz podršku suplementa i adekvatne hidratacije mogu značajno da poboljšaju sportske performanse i igraju ključnu ulogu u postizanju boljih rezultata.

Shvatili smo da je naša budućnost u radu sa sportistima i odlučili smo da se prvih godina posvetimo ishrani i suplementima.

Poslovanje smo u narednim godinama proširili i na uvoz sportske opreme te smo u naš portfolio dodali brendove kao što su Polar i Compex.

2016 postajemo ekskluvni distributeri svetski prestižnog brenda COMPEX, vodećeg proizvođača elektromišićnih stimulatora na prvom mestu. 

NAŠA MISIJA

Personalizovan pristup. Inovacija

Naš glavni cilj je edukovati naše krajnje potrošače o tome koliko je važno biti aktivan za kvalitetan život kao i pokazati kako im suplementacija, zdrava ishrana i sportska pomagala mogu pomoći da maksimalno unaprede svoje performanse i kvalitet svog života. 

NAŠ TIM

Zaposlili smo prave ljude. Iskusni sportski treneri i članovi nacionalnog sportskog tima rade u ATP Sportu, a naši najveći sportisti, njihovi treneri i lekari su naši stalni konsultanti. Profesionalni saveti i personalizovani pristup članova našeg tima (nutricionisti, treneri, sportisti) upravo su pravi alat za postizanje ciljeva naših kupaca.

Pravi savet je ključ uspeha i to je naša poruka.

NAŠI KLIJENTI

· Atletski savez Srbije

· Rvački klub "Partizan"

· Atletski klub “Crvena Zvezda”

· Atletski klub “Partizan”

· Džudo klub “Partizan”

· Ragbi klub “Partizan”

· Rukometni klub “Partizan”

· Fudbalski klub “Partizan”

·  Rvački klub “Železničar”

· Nacionalni atletski tim Srbije

· Nacionalni džudo tim Srbije

· Nacionalni ragbi tim Srbije

· Nacionalni teniski tim Srbije

 I MNOGI DRUGI...

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Tošin bunar 188, lokal 16, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20443669

PIB

105705032

Broj zaposlenih

< 20