ATTOS Novi Sad

O kompaniji

ATTOS d.o.o. Novi Sad je privredno društvo specijalizovano za proizvodnju i distribuciju delova i komponenti za belu, grejnu i merno-regulacionu tehniku.

Attos nova zgrada

Iz sopstvenog proizvodnog pogona ATTOS na tržište svakodnevno plasira kapilarne termostate, bimetalne termometre, termičke prekidače, signalne sijalice itd. Ovako organizovana proizvodnja, locirana u Novom Sadu, pruža mogućnost da karakteristike proizvoda budu prilagođene različitim zahtevima kupaca.

Pored sopstvenih proizoda, ATTOS tržištu nudi i komponente koje dodatno dopunjuju potrebe proizvođača bele i grejne tehnike ali i tržišta rezervnih delova, a koje su proizvod naših poslovnih partnera: EGO GRUOP, ETA, Elektrokontakt, Metalflex, Emvetron, Inol, Cewal, Tecasa, GEV, LF i mnogih drugih.

Uz tradiciju i iskustvo stečeno od 1992. godine, ATTOS je danas orijentisan ka tržištu:

  • proizvođača bele tehnike i malih aparata za domaćinstvo
  • proizvođača bojlera i kotlova
  • servisa bele tehnike
  • prodavnica rezervnih delova za belu tehniku

Više od 10.000 artikala dostupni su kupcima iz redovne ponude u našem maloprodajnom objektu u Novom Sadu, ulica Temerinski put 26a. Pored toga svakodnevno organizujemo dostavu sopstevenim vozilima ali i kurirskim službama. Delove koje nemamo u redovnoj ponudi u najkraćem mogućem roku nabavljamo od naših partnera iz Italije, Slovenije, Nemačke te na taj način zaodovoljavamo potrebe naših kupaca.

Kontakt

Adresa

Temerinski put 26 a, Klisa, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

08780927

PIB

102717674

Broj zaposlenih

20 - 50