Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Autokomerc ASG doo

Autokomerc ASG doo logo
Mokroluska 103 a 11000
11000 Beograd
SRBIJA
0113478399
< 20
107277286
20773251

Autokomerc ASG doo


Preduzeće AUTOKOMERC ASG Beograd nastavlja višedecenijsku tradiciju jedne od najvećih auto kuća u Srbiji — Zastava promet Beograd (ovlasceni diler i serviser FIAT vozila) i bavi se uslugama posredovanjem u auto-osiguranju, održavanjem putničkih i privrednih vozila, prodajom vozila i rezervnih delova i prateceg auto programa. Autokomerc asg ima ambiciozne planove za intenzivan razvoj bazirane na konstantnim inovacijama usmerene na stvaranje dodatne vrednosti svojim klijentima i jacanju svoje trzisne pozicije.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Zaposleni u našoj kompaniji treba da poseduju znanja koja će im omogućiti da kvalitetno i sa samopouzdanjem obavljaju svoj posao pa i od kandidata očekujemo da se na konkurs prijavljuju ako su motivisani uspehom i neprestanim napretkom, spremni da stalno pomeraju granice.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Rad u dinamicnom i izazovnom okruzenju, konstantne izazove koji posao cine interesantnim, mogucnost usavrsavanja i napredovanja uz stimulativne uslove rada.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.