Autokomerc d.o.o.

Autokomerc d.o.o.

O kompaniji

AUTOKOMERC doo
Autokomerc doo je najstarija domaća privatna kompanija u oblasti automobilske industrije, osnovana 1992. godine. Tokom tri decenije uspešnog poslovanja, naša kompanija se bavi prodajom i servisiranjem novih i korišćenih motornih vozila, konstantno usavršavajući i šireći svoj opseg ponude u usluga. Primena evropskih standard u poslovanju, profesionalizam i visok kvalitet u odnosu prema klijentima, pozicionirali su Autokomerc među najuspešnije kompanije u domaćoj auto industriji.
Autokomerc je zvanični diler eminentnih svetskih brendova automobila iz Volkswagen grupacije. Glavne delatnosti kompanije Autokomerc predstavljaju ogranci:
Autokomerc Centar Aerodrom – zvanični diler i serviser za Audi
Autokomerc Komision – zvanični diler i serviser za Volkswagen
Ljubav prema automobilima i potreba da klijentima obezbedimo sve usluge na jednom mestu, vode nas ka proširenju poslovanja, tako da Autokomerc, osim osnovnih, obuhvata i sledeće delatnosti:
Autokomerc Polovna vozila,
Autokomerc Logistika,
Autokomerc Rent A Car
Autokomerc Karting Centar
Autokomerc racing team.
Tradicija duga tri decenije, ljubav prema automobilima, visoko kvalitetna usluga u domenu prodaje i servisiranja automobila, kao i pouzdanost, efikasnost i profesionalna posvećenost radu, rezultirali su ukazivanjem poverenja od strane naših klijenata. Konstantno unapređenje odnosa sa klijentima i njihovo zadovoljstvo predstavljaju nove izazove za budućnost u svakom segmentu poslovanja.
 

Kontakt

Adresa

Svetog Save 84/c, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

06323910

PIB

100000635

Broj zaposlenih

51 - 100