Autokomerc Logistika d.o.o.

Autokomerc Logistika d.o.o.

O kompaniji

Kompanija Autokomerc na domaćem tržištu posluje punih 25 godina. Uspeh u svim oblastima poslovanja dugujemo pre svega velikoj ljubavi prema automobilima i auto-moto sportu. Zahvaljujući tome, Autokomerc je pre 15 godina izgradio prvu profesionalnu karting stazu – Autokomerc Karting Centar, koji danas okuplja veliki broj ljubitelja ove discipline.
 
Autokomerc Karting Centar predstavlja jedinstvenu sportsko – rekreativnu lokaciju u Beogradu, koja raspolaže profesionalnom karting stazom, licenciranom od strane Međunarodnog karting komiteta.  Karting je dinamična sportska disciplina u kojoj uživaju kako profesionalni, tako i rekreativni vozači iz zemlje i inostranstva.  O popularnosti kartinga i našeg centra svedoči veliki broj naših gostiju – imamo više od 20.000 registrovanih korisnika, a organizujemo gotovo 30.000 vožnji tokom sezone. U okviru Autokomerc Karting Centra našim posetiocima je na raspolaganju i Go Kart cafe, mesto gde se mogu osvežiti i uživati u fantastičnom prirodnom ambijentu. Takođe, imamo i Karting školu gde se mogu unaprediti i usavršiti vozačke veštine, kao i Autokomerc Racing Team koji neguje mlade takmičare.
 
Za zadovoljstvo naših klijenata presudna je uloga našeg stručnog tima, koji realizuje veliki broj aktivnosti: od prijema i koordinacije individualnih vožnji, preko organizacije rođendana, proslava, korporativnih druženja i team building-a, do stručnog vođenja i popularizacije Autokomerc Karting Centra.
 
Naši saradnici su mladi, vredni, pozitivni i kreativni ljudi spremni da brzo reaguju u skladu sa pravilama Autokomerc Karting Centra, ali i da realizuju ideje naših gostiju. Naš zadatak je da klijentima na prvom mestu obezbedimo fenomenalno iskustvo.
 

Kontakt

Autokomerc Logistika d.o.o.

  • Svetog Save 84/c
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 101539061
  • Matični broj: 17173154

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.