Autoprevoznik Duško Rebić

Autoprevoznik Duško Rebić

O kompaniji

AP DUŠKO REBIĆ PR je privatna transportna firma osnovana u Beočinu u martu 1986. godine, sa ciljem pružanja usluga domaćeg i međunarodnog drumskog transporta tečnih tereta (naftnih derivata) ADR , brzo i pouzdano u roku za bilo koju destinaciju kako u Republici Srbiji tako i Evropi po konkurentnim tržišnim uslovima.

Tim naših profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom sposoban je da odgovori uglavnom na sve zahteve koje od nas traži klijent u sektoru transporta i logistike tečnih tereta.

AP DUŠKO REBIĆ PR poseduje sopstveni vozni park koji se trenutno sastoji od licenciranih 12 kompleta (tegljači+cisterne) novije generacije EUR5/EUR6 sve sa ADR opremom i sertifikatima, namenjen transportu tečnih tereta - naftnih derivata (EURO DIZEL ,BMB ,EURO PREMIUM, BIO DIZEL, GASNO ULJE , JET A-1 , MLAZNO GORIVO , MAZUT, BITUMEN , BAZNO ULJE...)

Svi zaposleni vozači u AP DUŠKO REBIĆ PR su obučeni za prevoz opasnih tečnih materija i poseduju „Sertifikat o stručnoj osposobljenosti za vozača vozila za transport opasne robe“ - (ADR) kao i dugogodšinje iskustvo u transportu tečnih tereta.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Stojana Vukosavljevića 44, Beočin, Srbija

Matični broj

55119244

PIB

101485419