Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

B.P. Eurogrupa

B.P. Eurogrupa logo
Petra Lekovića 59
Beograd
SRBIJA
011 209 12 14
< 20
104968187
20283866

B.P. Eurogrupa


,,B.P.Eurogrupa" doo, je od 1999. godine sinonim za visoko kvalitetne proizvode na tržištu, vodećih nemačkih proizvođača, namenjenih očuvanju zdravlja.

Masažne fotelje, masažeri, terapijski uređaji, vrhunska vunena posteljina, ostala oprema za krevete iz naše proizvodne linije čine zadovoljstvo u svakodnevnom korišćenju više od hiljade kupaca.

Kompanija ,,B.P.Eurogrupa" doo, zastupa Nemačku firmu ,,Matherm" na srpskom tržištu i orijentisana je na prodaju proizvoda namenjenih očuvanju zdravlja pravilnim spavanjem, relaksacijom i samopomoći alternativnim metodama.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Kandidati koji uspješno prođu edukaciju u praksi i na terenu steču uvete zapošljavanja u kompaniji uz fiksna platu i stimulativna primanja , sukladno postignutim rezultatima , uz sufinansiranje troškova terena na mesečnom nivou.

Pružamo mogućnost dalje edukacije, mogućnost razvoja karijere i napredovanja u dinamičnom okruženju.

Tražimo kandidate sa iskustvom u direktnoj prodaji za organizaciju i vođenje prezentacija proizvoda, usmerene na ciljeve i predanost u izvršavanju zadataka. Od kandidata tražimo izražene komunikacijske veštine, reprezentativnost u nastupu, motivaciju i upornost.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.