Ball Corporation
Ball Corporation

Ball Corporation

O kompaniji

Kompanija Ball je globalni lider u beskonačno reciklirajućem aluminijumskom pakovanju, osnovana 1880. godine sa sedištem u Koloradu, SAD.  U našim kancelarijama i fabrikama za proizvodnju zapošljavamo preko 21,000 ljudi u skoro 30 zemalja sveta. Naše poslovanje u Srbiji datira još od 2004. godine i trenutno naš tim broji preko 600 zaposlenih na dve lokacije u Beogradu.


Da li ste znali da je 75% ukupno proizvedenog aluminijuma još uvek u upotrebi danas i da su limenke najčešće reciklirana ambalaža za piće na svetu? To je prava održivost. Toje naša misija. Pristup naše kompanije obuhvata posvećenost operativnoj izvrsnosti, podstiče raznovrsnu i inkluzivnu radnu sredinu i održava snažan osećaj korporativne odgovornosti. Naš akcenat na kontinuiranom unapređenju i odgovornim poslovnim praksama pozicionira nas na mesto lidera sa vizijom u globalnoj industriji pakovanja.


Naša kultura je duboko ukorenjena u inovaciji, inkluzivnosti, održivosti i angažovanju naše zajednice. Prepoznajući vrednost u različitim perspektivama, posvećeni smo stvaranju sredine gde se pojedinci različitih životnih i poslovnih iskustava osećaju cenjeno i dobrodošlo. Kroz inicijative koje promovišu inkluzivnost kao što su programi obuke i grupe za podršku i pružanje resursa zaposlenima, Ball ima za cilj da stvori radnu sredinu gde svi zaposleni osećaju da imaju glas i da su podržani.

Beneficije

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Milutina Milankovića 9e, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21297992

PIB

110102813

Broj zaposlenih

501 - 1000