Banim reklame d.o.o.

Banim reklame d.o.o.

O kompaniji

Kompanija Banim Reklame specijalizovana je u oblasti projektovanja, proizvodnje i montaže reklamnih elemenata. Osnovana je 2000. godine, a od 2015. godine posluje u sastavu Nelt Grupe.
Delatnost obuhvata brendiranje objekata, izradu auto grafika i kamionskih cerada, izradu POS elemenata, štampu velikih formata, izradu metalnih konstrukcija, metalne galanterije, svetlećih i 3D reklama, projektovanje i modeliranje, industrijski i grafički dizajn, transport i montažu reklamnih elemenata, proizvodnju kamionskih nadgradnji.
Inovativno razmišljanje i kreiranje rešenja koja u potpunosti odgovaraju potrebama svakog klijenta ključne su tačke dugogodišnjeg uspeha Banim Reklama.
Kompanija neprekidno uvodi nove standarde i tehnologije u delatnost i na taj način doprinosi unapređenju vizuelnog identiteta svakog od svojih klijenata.
O inovativnom pristupu i kvalitetu usluge svedoči rad na razvoju reklamnih elemenata za brendove kao što su NIS, Carlsberg, Gorenje, Doncafe , IDEA, Mercator, Roda,  Zlatiborac, Jaffa, Bekament, Procter & Gamble, DIS, Lukoil, Dr Oetker, Doncafe, Corner Shop, Neoplanta, Nelt…

Kontakt

Banim reklame d.o.o.

  • Maršala Tita 206, proizvodnja: Ratina 330b, 36212 Kraljevo
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 105327503
  • Matični broj: 20356707

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.