Bayer d.o.o. (21dan.com)

Bayer d.o.o. (21dan.com)

O kompaniji

Misija i vrednosti

Bayer je svetski priznata inovativna kompanija sa istorijom dugom preko 150 godina. Cilj naših naučnih dostignuća jeste da poboljšamo kvalitet života ljudi. Istovremeno naše inovacije stvaraju osnovu za održivo i profitabilno poslovanje i ključ su za održavanje ili postizanje vodećih pozicija na svim našim tržištima. Naši proizvodi pomažu da se suočimo sa najvećim izazovima današnjice, uključujući i rasteću populaciju, starenje društva i potrebu da efikasno i gde god je moguće, održivo korišćenje prirodnih resursa.


Misija i vrednosti
Širom sveta učestvujemo u prevenciji, ublažavanju i lečenju bolesti
Pomažemo u pružanju adekvatnog izvora visokokvalitetne hrane, hrane za životinje i biljnih sirovina.
 

Decenijama smo postavljali temelje za ostvarivanje ovih ciljeva pa  smo tako jedina globalna kompanija koja kombinuje stručnost u području zdravlja ljudi, životinja i biljaka. Naš fokus na inovaciju ključ je za održavanje i postizanje vodećih pozicija na svim našim tržištima. Tajna je i u stvaranju vrednosti - za naše kupce, deoničare i zaposlene, istovremeno uzimajući u obzir druge interesne grupe u društvu.


Naše vrednosti

Posvećeni smo održivom upravljanju i izvršavanju naše društvene i etičke odgovornosti kao korporativnih građana. Bayerove korporativne vrednosti: liderstvo, integritet, fleksibilnost i efikasnost - koje predstavlja akronim LIFE (ŽIVOT) - naša su zvezda vodilja dok radimo na ispunjenju naše misije „Bayer: Science For A Better Life“.

Kontakt

Adresa

Omladinskih Brigada 88b, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17171526

PIB

100206599

Broj zaposlenih

51 - 100