B+B Sensor Solutions d.o.o.-logo

B+B Sensor Solutions d.o.o.

Primećujemo mogućnosti, proizvodimo kvalitet i stvaramo poverenje!

B+B Sensor Solutions d.o.o.-bg

O kompaniji

B+B Sensor Solutions je počela sa radom 2019 godine u Srbiji, u Subotici. 

Kompanija je u vlasništvu nemačke porodične kompanije B+B Thermo-Technik GmbH sa sedištem u Donauešingenu. Thermo-Technik GmbH je prva naša kompanija koja je osnovana 1984 godine, kada je i započeta proizvodnja B+B termotehničkih senzora, koje od tada uspešno proizvodimo i razvijamo. Kako su se vremenom proizvodi razvijali, tako je i obim poslovanja rastao, što je doprinelo širenju grupacije. 

Posle otvaranja prodajnog odeljenja u Holandiji 2003 godine, i u Hong Kongu 2008 godine, smatrali smo da je vreme za otvaranje novog proizvodnog pogona, i tako je krenula sa radom druga B+B fabrika 2011 godine, u Kini.

Nakon 35 godina uspešnog poslovanja, tražili smo lokaciju bližu Nemačkoj gde bismo mogli da otvorimo treću proizvodnju, i tako smo se odlučili za Srbiju, i 2019 godini pokrenuli proizvodnju u Subotici.

Prvi korak koji smo preduzeli bio je da izmestimo odeljenje za montažu kablova iz Nemačke u B+B Sensor Solutions d.o.o. Subotica, Srbija, i naši prvi zaposleni su proveli nekoliko nedelja u Nemačkoj kako bi dobili stručnu obuku za rukovanje mašinama. Nakon čega smo premestili neke linije proizvodnje iz Kine. Uložili smo u novu tehnologiju i opremu za rad kako bi omogućili zaposlenima da rade sa savremenim mašinama, dok zaposlenima konstantno pružamo dodatne obuke od strane naših iskusnih radnika iz Nemačke. 

Zahvaljujući novim tehnologijama, stalnim usavršavanjima zaposlenih i modernim organizacionim strukturama, kompanija B+B posluje uspešno, čime se stvaraju uslovi za njen dalji napredak i razvoj. 


Misija B+B kompanije je primetiti postojeće i nove mogućnosti, proizvoditi kvalitet i stvoriti poverenje!Beneficije

Sport i rekreacija

Fitpass kartica je spremna za sve zainteresovane zaposlene.

Obezbeđen parking

Obezbeđena oprema za rad

Svim zaposlenima je obezbeđena potrebna oprema, zaštitna sredstva i uniforma za rad.

Dodatni slobodni dani

Svi zaposleni imaju dodatne slobodne dane u odnosu na zakonski propisan broj dana. Pored toga, pružamo mogućnost za dodatne slobodne dane za navršenih 5 godina u našoj kompaniji, osobama na rukovodećim pozicijama i osobama sa visokom nivom stručne spreme.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Kompanija brine o svojim zaposlenima i njihovom zdravstvenom stanju, iz tog razloga svi imaju pravo na privatno zdravstveno osiguranje.

Fleksibilno radno vreme

Zaposlenima čiji rad ne zavisi od drugih kolega, pružamo mogućnost fleksibilnog radnog vremena.

Edukacija, profesionalni razvoj

Svi novozaposleni imaju trening od strane iskusnih kolega u trajanju od najmanje mesec dana, a osobe na novootvorenim pozicijama očekuje obuka u našoj matičnoj firmi, u Nemačkoj.

Nagrade, bonusi, pokloni

Zaposlene očekuju godišnji i tromesečno bonusi, i tu su i pokloni koleginicama za Međunarodni dan žena, i novogodišnji poklon paketi za decu zaposlenih.

Proces selekcije

Tim B+B čine osobe koji su željni da rade u porodičnoj atmosferi, i koji su spremni da sa svojim veštinama i znanjem učestvuju u postizanju ciljeva kompanije.

Proces regrutacije u B+B, počinje sa vašom prijavom na oglas za posao, naš HR menadžer detaljno pregledava sve pristigle biografije i kontaktiramo kandidate koji ulaze u uži krug. U sledećem koraku usaglašavamo termin razgovora, gde ćemo vas malo više upoznati, a i vi ćete dobiti odgovore na sva vaša pitanja, posle obavljenog intervjua, biramo osobu koja najviše odgovara zahtevima pozicije i dogovaramo o detaljima početka angažovanja. Po završetku regrutacije, svi kandidati dobijaju povratnu informaciju o ishodu njihove prijave.

Nakon zapošljavanja, nove kolege čeka trening od strane naših iskusnih kolega, u trajanju od najmanje mesec dana. Obzirom da pojedine pozicije zahtevaju obuku u našoj matičnoj kompaniji, postoji mogućnost da će neki novozaposleni prvih par nedelja angažovanja, upoznavati našu kompaniju u Donauešingenu, u Nemačkoj.

Ukoliko smatrate da ste osoba koja traži ozbiljnu kompaniju za dugoročno zaposlenje, i željni ste da se pridružite ekipi da bismo zajedničkim snagama postizali dobre rezultate, ohrabrujemo vas da pratite profil kompanije B+B na web sajtu Poslovi Infostud. Na profilu kompanije objavljujemo sva naša otvorena radna mesta, i tu možete i da se prijavite pomoću opcije Konkuriši.

U slučaju da u određenom momentu nemamo objavljen oglas za posao, a vi ste zainteresovani da se zaposlite u našoj kompaniji, možete poslati vašu biografiju na mejl adresu: info.serbia@bb-sensors.com, ili fizički ostaviti na ulazu naše kompanije.

Vrsta selekcije

Intervju

test

Kompanijski brendovi

Kontakt

B+B Sensor Solutions d.o.o.

B+B Sensor Solutions d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

14. Nova br. 9

Subotica, Srbija

Matični broj

21467901

PIB

111353956

Broj zaposlenih

20 - 50

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.