BBS company

BBS company

O kompaniji

BBS COMPANY je kompanija koja posluje kod nas na tržištu od 1991. godine.

Kao deo BBS company nalazi se BBS COMPUTERS čija je osnovna delatnost prodaja kompjuterske opreme, osnovnih komponenata, periferija i galanterije.

Drugi deo BBS company je BBS AGENCIJA koja se bavi registracijom vozila, carinjenjem robe, špedicijom. Radimo po pricipu "Ključ u ruke", na vama je da nas pozovete, mi ćemo doći kod Vas po dokumenta i sve završiti u maksimalo kratkom roku. Savremeni Tehnički pregled vozila se nalazi u sastavu naše kompanije, i nudi Vam na jednom mestu sve poslove vezane za vaše vozilo (bili putničko ili teretno).

Treći deo kompanije, nova firma u povoju, nastala iz BBS company je BBS PLUS. To je Društvo za zastupanje u osiguranju, konsultantska kuća koja Vam potpuno besplatno pruža savete vezane za osiguranje Vaše imovine, osiguranje života, robe u transportu, i svih ostalih segmenata Osiguranja. Profesionalnost, analitičnost, preciznost i pre svega briga o interesima nasih klijenata je moto BBS PLUS-a, čiji su dokaz renomirane kompanije koje su postali naši klijenti.

Kontakt

BBS company

  • Jurija Gagarina 151b, lok 2, 11070 Novi Beograd
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 101676142
  • Matični broj: 06765424
011/22-71-797, 2273 984

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.