Bel Medic

Bel Medic

O kompaniji

Bel Medic čine Opšta bolnica i Domovi zdravlja. Nalazi se na četiri lokacije u Beogradu (Koste Jovanovića 87, Viktora Igoa 1, Palmira Toljatija 1, Knjeginje Zorke 7). Bel Medic radi 24h i svojim pacijentima pruža medicinske usluge, kako za decu, tako i za odrasle u svim oblastima medicine: pedijatrije, interne medicine, ginekologije, hirurgije, ortopedije, urologije, opšte medicine, dermatovenerologije, otorinolaringologije, oftalmologije, neurologije, fizikalne medicine i stomatologije.

Bel Medic je tehnički opremljen najmodernijom medicinskom opremom, a skoro sve zdravstvene usluge koje Bel Medic pruža mogu se obaviti i u kućnim uslovima. Pored toga u Bel Medic-u se mogu obaviti sistematski pregledi za pojedince i firme, kao i sistematski pregledi za vozače. Bel Medic poseduje i  kompletno opremljena sanitetska vozila kojim možemo obaviti prevoz pacijenata u zemlji i inostranstvu.

Menadžment i zaposleni u Bel Medic-u su posvećeni stalnom unapređenju kvaliteta usluga i zadovoljstvu naših pacijenata. Bel Medic je jedan od lidera u oblasti privatnog zdravstva u Srbiji. Naš cilj je da u narednom periodu postanemo vodeći u pružanju zdravstvenih usluga i u regionu.

Naši zaposleni

Pri zapošljavanju novih kadrova ne tražimo osobe koje će na određeno vreme popuniti radno mesto, već želimo da u novoj osobi pronađemo partnera sa kojim će naš sistem biti još bolji i uspešniji. Članovi našeg tima treba da poseduju spremnost za kontinuiranu edukaciju i profesionalno usavršavanje, visok stepen motivacije, usmerenost ka timskom radu i fleksibilnost.

Bel Medic svojim zaposlenima pruža rad u veoma prijatnom ambijentu sa najsavremenijom medicinskom opremom i saradnju sa najeminentnijim stručnjacima srpske medicine. Ovakvi radni uslovi, kao i organizovanje niza obuka omogućava zaposlenima kontinuirano usavršavanje i napredovanje.

Važan segment rada HRM jeste da zajedno sa upravom kompanije radi na unapređenju interno odgovornog poslovanja. HRM u Bel Medic-u nastoji da organizuje različita neformalna druženja zaposlenih. Takvi događaji za cilj imaju psihofizičku relaksaciju zaposlenih, kao i poboljšavanje međuljudskih odnosa i jačanje kolektivnog duha.

 

 

Kontakt

Bel Medic

  • Koste Jovanovića 87
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 103731498
  • Matični broj: 17597302
  • Broj zaposlenih: 251 - 500
011/309-1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.