Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Belit d.o.o.

Belit d.o.o. logo
Trg Nikole Pašića 9
Beograd
SRBIJA
51-100
101017533
17328905

Belit d.o.o.


Belit je inovativna IT i konsultantska kompanija, sa klijentima iz privatnog i javnog sektora, kao i vladinim i nevladinim organizacijama. Na tržištu smo skoro dve decenije, tokom kojih smo se posvetili razvoju rešenja koja prave razliku i donose trajnja poboljšanja poslovanju naših klijenata. Naša ekspertiza pokriva finansije i bankarstvo, vladin i javni sektor, prava intelektuane svojine, energetsku efikasnost kao i sektor zdravstvene i socijalne zaštite. Počeli smo kao mala porodična firma, uz brigu o zaposlenima i njihovim porodicama kao jednom od sržnih vrednosti. Negujući njihovu kreativnost, strast i široko znanje, izrasli smo u ovo što smo danas.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Pri pregledanju prijava fokus nam je na iskustvu i tehničkim veštinama koje smo naveli kao potrebne uslove. Kandidate koji ispune ove uslove pozivamo na razgovor, na kome ih očekuje project manager ili član tima i HR. Ovi razgovori nam služe da vas, potencijalne buduće kolege bolje upoznamo i da se sami predstavimo. U zavisnosti od pozicije i senioriteta u ovoj fazi možete očekivati neki vid provere tehničkih veština, što kandidatima najavljujemo unapred. Iz grupe kandidata koje smo pozvali na razgovor pravimo uži izbor koji predstavljamo nekome od direktora, opet u zavisnosti od same pozicije. Taj razgovor je ujedno i poslednja faza selekcije, nakon koje donosimo odluku. Staramo se da svakome koga pozovemo na razgovor, to bude prijatno iskustvo, bez obzira na ishod. Ukoliko to budete vi, pozivamo vas da podelite svoje utiske i eventualne kritike a mi ćemo se potruditi da ih uvažimo i poboljšamo svoj proces.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Naši zaposleni rade na raznovrsnim projektima, koristeći širok spektar tehnologija. Od kad je počeo sa radom Belit se ponosi širinom znanja i veština i trudimo se da to razvijamo kod zaposlenih. Podstičemo i njihovu kreativnost i autonomiju i upravo su na taj način nastala neka od naših najboljih rešenja. Ako žele da nauče nešto novo podržavamo ih kroz obuke, kurseve i konferencije. Veliki broj naših zaposlenih je sa nama od samog početka, ne preterujemo kad kažemo da su sa nama odrasli pa smo uz njih i tokom najvažnijih životnih događaja (umemo da slavimo a imamo i bonuse za venčanje i rođenje deteta). Dobrovoljno zdravstveno osiguranje je takođe deo paketa beneficija koji nudimo. Tim bildinge organizujemo redovno, a družimo se i neformalno. Trenutno je u nastajanju ozbiljan pub-kviz rivalitet. Poslednje, ali ne i najmanje važno, nismo odoleli klišeu zvanom stoni fudbal - na spratu je odmah pored pikada.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.