Benchmark d.o.o. Beograd

Benchmark d.o.o. Beograd

O kompaniji

Benchmark sajt je najpopularniji ICT medij u Srbiji koji na dnevnom nivou informiše, edukuje i savetuje posetioce kroz mnoštvo sadržaja koji pokrivaju kako lokalno tržiste, tako i globalne trendove. Pokrenut je 1999. godine kao pionirski projekat izveštavanja iz ove oblasti, a od tada je prešao dugačak razvojni put od inicijalne hardverske orijentacije i testova kompjuterskih komponenti kojima je odmah oko sebe okupio napredne korisnike i entuzijaste.

Današnji Benchmark je dinamičan i atraktivan all-in-one tech portal koji pokriva sve oblasti IT industrije i telekominikacija, pri čemu se obraća najrazličitijim profilima korisnika: od srednjoškolaca i studenata, preko ljubitelja tehnologija i krajnjih kupaca u najširem smislu te reči, do menadžera i poslovnih ljudi. Osnovna ideja jeste da svako može da pronađe informaciju za sebe, shodno svojim interesovanjima, potrebama i nivou znanja, uz to uživajući u modernom izgledu i naprednoj navigaciji rađenim prema najnovijim standardima na vebu. Može se reći da je Benchmark okrenut svakoj modernoj osobi koja je svesna činjenice da je tehnologija sastavni deo svakodnevnog života, posla i zabave.

Od tema i oblasti, pored već pomenutog hardvera, tu je i opštepopularna mobile sekcija koja se bavi prenosnim računarima i mobilnim telefonima, dok ljubitelje zabave očekuju sekcije posvećene čarima multimedije i gejminga. Novitet na Benchmarku su teme vezane za softver i biznis IT, sa fokusom na prezentaciji usluga i rešenja prisutnih na domaćem tržištu. Članci, testovi, vodiči za kupovinu i svakodnevne vesti o uređajima, novim tehnologijama i dešavanjima na tržištu, pred posetioca iznose pravovremenu, stručnu i sadržajnu informaciju, praćenu objektivnim i nepristrasnim pogledom, što nam je donelo kredibilitet i dobru reputaciju kako među posetiocima, tako i među našim i stranim kompanijama sa kojima sarađujemo.

Treba svakako pomenuti i Bench forum kao najuticajniju on-line IT zajednicu u Srbiji, koja oko sebe okuplja preko 30 hiljada registrovanih korisnika. Ovo je jedan od prvih domaćih foruma i karakteriše ka duga tradicija i natprosečna vezanost članova za ovo mesto. Među njima je, uz računarske entuzijaste, prisutan velikih broj onih koje za IT ne vezuje samo ljubav, već i profesija, ali to su pre svega ljudi dobre volje, spremni da u svakodnevnoj komunikaciji svoja znanja podele sa drugima i pomognu stručnim savetima.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Arhimandrita Gerasima Zelica 5/17, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20195894

PIB

104625381