Benefit 4 life d.o.o.

Benefit 4 life d.o.o.

O kompaniji

Moto:

Vaše želje. Vaši planovi. Vaš Benefit.

Misija:

Mi kreiramo finansijske planove prema Vašim željama, potrebama i mogućnostima.

Izazovi:

Već neko vreme svedoci smo izlaska naše zemlje iz uređenja koje je nekada imalo besplatno školstvo, zdravstvo i penzije. Sistem, koji je mogao da obezbedi osnovnu ljudsku egzistenciju, u kome je bilo važno imati „stalno i sigurno zaposlenje“ i dobru platu, davao je sigurnost većini građana, a samim tim i ležeran pristup raspolaganju i raspodeli ostvarenih mesečnih prihoda. Najveći broj pojedinaca, suočen sa realnošću, zabrinut je za ishod najavljenih reformi u oblastima penzijskog i zdravstvenog sistema, kao i sistema visokog obrazovanja mladih.

O nama:

Benefit 4 life je kompanija koja se bavi informisanjem i savetovanjem građana na temu ostvarivanja prava po osnovu reformi socijalnih programa. Uz strateško partnerstvo sa kompanijom GRAWE osiguranje, Benefit 4 life pomaže u kreiranju finansijskih planova prema potrebama, željama i mogućnostima svojih klijenata, gradeći na taj način dugoročnu izvesnost.

Zasnivanje profitabilnog fonda kojim upravlja pojedinac, uz čiju pomoć se značajno mogu ublažiti posledice pada životnog standarda, osnovna su ideja i ključni zadatak prilikom kreiranja finansijskog plana. To je fond koji u svakom trenutku može da pruži finansijsku zaštitu, kako pojedincu, tako i njegovoj porodici.

Verujemo da ćemo pravim savetima u pravom trenutku pomoći u izradi ličnih i porodičnih finansijskih planova za izazove koji su već danas izvesni.

Za Vas i Vaš Benefit.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Niška 52, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20983906

PIB

108361512