Beograd na vodi d.o.o.
Beograd na vodi d.o.o.

Beograd na vodi d.o.o.

O kompaniji

Smešten u srcu grada, na obali Save, Beograd na vodi pravi je „grad u gradu“ i najmodernije naselje sa sadržajima koji se ne mogu naći nigde drugde u regionu. Mnogobrojnim inovacijama u oblasti stanovanja, Beograd na vodi je podigao lestvicu kvaliteta života u Srbiji na značajno viši nivo, o čemu svedoči i činjenica da je do sada više od 6.500 porodica izabralo ovaj kvart za svoj dom.


Izuzetno iskustvo za stanare i posetioce u fokusu je kompanije. Stoga se vodi računa o svakom detalju, kako u zgradama, tako i na javnim površinama poput Sava Promenade i Savskog parka.


Među brojnim prodavnicama, kafićima i restoranima, u Beogradu na vodi nalaze se i neki od omiljenih gradskih brendova, a kao idealnu lokaciju prepoznala su ga i čuvena međunarodna imena kao što su legendarni Buddha-Bar ili Jamie Oliver.


U okviru projekta nalazi se najveća regionalna šoping, gastronomska i zabavna destinacija – Galerija, a kruna Beograda na vodi i ujedno novi simbol prestonice je najviša zgrada u zemlji – veličanstvena Kula Beograd.


Više o nama možete saznati na sledećim linkovima:

https://www.belgradewaterfront.com/

https://www.galerijabelgrade.com/sr/

Beneficije

Proces selekcije

O otvorenim pozicijama u našoj kompaniji možete saznati na zvaničnom sajtu kompanije, sajtovima za zapošljavanje i društvenim mrežama. Ako smatrate da nijedna od oglašenih pozicija ne odgovara Vašem profilu, svoju biografiju nam možete dostaviti direktno na mejl. Na našem sajtu u delu Karijera možete pronaći mejl na koji nam možete pisati i tako zvanično postati potencijalni kandidat za neku od pozicija koje će se otvoriti u budućnosti.


Naš proces selekcije obuhvata nekoliko koraka:


1. Pregled prijava

Prvi korak odnosi se na filtriranje biografija kandidata u odnosu na kvalifikacije, veštine i iskustva koje odgovaraju zahtevima otvorene pozicije.

Praksa je pokazala da za većinu oglasa dobijamo veliki broj prijava, tako da nakon prvog koraka kontaktiramo kandidate koji uđu u uži izbor.


2. Intervju

U narednom koraku bićete pozvani na razgovor u kome učestvuju HR predstavnik i menadžer sektora kojem pozicija pripada. Tokom razgovora procenjuju se interpersonalne veštine, uklopivost u kompanijsku kulturu i kvalifikacije koje odgovaraju potrebama otvorene pozicije. Verujemo u otvoren i iskren odnos i nastojimo da taj razgovor bude razmena informacija i iskustava kako bi se kandidati tokom procesa selekcije osećali što prijatnije. Takođe, na razgovoru ćete dobiti sve potrebne informacije o uslovima i procesima rada vezanih za poziciju za koju ste konkurisali.


Intervju sa relevantnim članovima tima može se odvijati u nekoliko koraka tačnije najviše kroz dva intervjua.


Poštujemo Vaše vreme i zahvalni smo na interesovanju i želji da uđete u naš proces selekcije. Povratnu informaciju od HR predstavnika možete očekivati u najviše deset radnih dana od dolaska na razgovor.


3. Praktična provera tehničkog znanja

Ovaj korak je opcioni i može se desiti u slučaju provere specifičnih tehničkih veština neophodnih za obavljanje određenih poslova.


4. Ponuda

Poslednji korak je iznošenje ponude za posao izabranom kandidatu.

Ponudu za posao dajemo kandidatima koji su pokazali najveću motivaciju i interesovanje, ali i čije iskustvo i veštine najviše odgovaraju poziciji za koju su konkurisali. Ukoliko se odlučimo baš za Vas, šaljemo precizne informacije o koracima koji slede, na osnovu čega ulazite u proces zapošljavanja.


U zavisnosti od pozicije za koju aplicirate, koraci u procesu selekcije mogu se dešavati nešto drugačijim redosledom.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Karađorđeva 48, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21033391

PIB

108608107

Broj zaposlenih

101 - 250