Beoline Trade d.o.o.

Beoline Trade d.o.o.

O kompaniji

Preduzeće Beoline Trade d.o.o.  osnovano je 2001. u Zemunu.

Osnovna delatnost firme je pružanje usluga putem samouslužnih automata za tople napitke  i snack proizvode, instaliranje,servis ,logistika, kao prodaja  proizvoda koje koriste samouslužni automati. Beoline Trade  d.o.o.    uvozi i distribuira samouslužne  automate, kao i male kancelarijske  aparate.

Beoline Trade  d.o.o.    konstantno prati trendove i ulaže u nove tehnologije kako bi pružili najbolju moguću uslugu cenjenim klijentima i saradnicima.

Pozivamo Vas da u neposrednoj komunikaciji sa nama,na obostrano zadovoljstvo, započnemo saradnju i pružimo Vam sigurnost na duži period  zasnovanu na dugogodišnjem radu i iskustvu,u oblasti usluge koju pružamo.

Beoline Trade  d.o.o.  zapošljava 30 ljudi i ima svoje logističke centre u Novom Sadu,Nišu,Kragujevcu,Zrenjaninu,Somboru,Zaječaru.....

Naša referentna lista je zaista velika i na zavidnom nivou ,što potvrđuje kvalitetnu i svrsishodnu uslugu koju pružamo našim uvaženim klijentima.

U konstantnoj nameri za poboljšanjem usluge i praćenjem trendova i napretka tehnologije ,u prilici smo i mogućnosti, da na opravdanoj i zasluženoj osnovi pružimo mogućnost novim ljudima da budu deo tima koji uvek ima perspektivu.

 

Od kandidata zainteresovanih za rad u preduzeću očekujemo spremnost da nauče ono za šta se osposobljavaju,spremnost da ličnim angažovanjem daju doprinos uspehu tima,sposobnost građenja profesionalnih odnosa sa klijentima i kolegama,rešavanje mogućih situacija na konstruktivan način zajedno sa vođama timova,spremnost i inicijativu u domenu svojih radnih zadataka i odgovornosti i spremnost za razvijanjem kompletnih potencijala preduzeća a samim tim i svojih.

Kontakt

Beoline Trade d.o.o.

  • Banijska 1, Zemun - sedište firme
  • Joza Laurenčića 4 a,Zemun - poslovni prostor
  • Srbija
  • PIB: 100103371
  • Matični broj: 06536816
  • Broj zaposlenih: 20 - 50
tel.: 011/2614449; mob.:063/8893785

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.