Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Beoline Trade d.o.o.

Beoline Trade d.o.o. logo
Banijska 1, Zemun - sedište firme
Joza Laurenčića 4 a,Zemun - poslovni prostor
SRBIJA
tel.: 011/2614449; mob.:063/8893785
20-50
100103371
06536816

Beoline Trade d.o.o.


Preduzeće Beoline Trade d.o.o.  osnovano je 2001. u Zemunu.

Osnovna delatnost firme je pružanje usluga putem samouslužnih automata za tople napitke  i snack proizvode, instaliranje,servis ,logistika, kao prodaja  proizvoda koje koriste samouslužni automati. Beoline Trade  d.o.o.    uvozi i distribuira samouslužne  automate, kao i male kancelarijske  aparate.

Beoline Trade  d.o.o.    konstantno prati trendove i ulaže u nove tehnologije kako bi pružili najbolju moguću uslugu cenjenim klijentima i saradnicima.

Pozivamo Vas da u neposrednoj komunikaciji sa nama,na obostrano zadovoljstvo, započnemo saradnju i pružimo Vam sigurnost na duži period  zasnovanu na dugogodišnjem radu i iskustvu,u oblasti usluge koju pružamo.

Beoline Trade  d.o.o.  zapošljava 30 ljudi i ima svoje logističke centre u Novom Sadu,Nišu,Kragujevcu,Zrenjaninu,Somboru,Zaječaru.....

Naša referentna lista je zaista velika i na zavidnom nivou ,što potvrđuje kvalitetnu i svrsishodnu uslugu koju pružamo našim uvaženim klijentima.

U konstantnoj nameri za poboljšanjem usluge i praćenjem trendova i napretka tehnologije ,u prilici smo i mogućnosti, da na opravdanoj i zasluženoj osnovi pružimo mogućnost novim ljudima da budu deo tima koji uvek ima perspektivu.

 

Od kandidata zainteresovanih za rad u preduzeću očekujemo spremnost da nauče ono za šta se osposobljavaju,spremnost da ličnim angažovanjem daju doprinos uspehu tima,sposobnost građenja profesionalnih odnosa sa klijentima i kolegama,rešavanje mogućih situacija na konstruktivan način zajedno sa vođama timova,spremnost i inicijativu u domenu svojih radnih zadataka i odgovornosti i spremnost za razvijanjem kompletnih potencijala preduzeća a samim tim i svojih.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Nakon objave oglasa za slobodno radno mesto, prijema i detaljnog pregleda biografija kandidata, vršimo primarnu selekciju, te jedan deo kandidata pozivamo na razgovor.
U intervjuu  svim kandidatima su date iste šanse za dobijanje posla. Tokom razgovora se posvećujemo kandidatu  u otvorenom razgovoru obostrano   i bez trik pitanja i pitanja kojima je cilj da frustriraju.Ustanovljavamo kompetencije kandidata i zajedno sa kandidatom procenjujemo kako bismo se svi zajedno uklopili u uspešan tim. 
Posle razgovora, obično u roku od 1- 2  dana,  sledi poziv kandidata na probni rad koji je plaćen i otprilike traje oko tri meseca, nakon kojeg ,a po pokazanom znanju i veštinama može biti i kraći,sledi prijem u stalni radni odnos,u početku na određeno vreme a zatim na neodređeno ukoliko kandidati pokažu spremnost i rešenost za ostajanjem u timu ,kao i ako poslodavac  smatra da je kandidat zaslužio da bude  deo tima,svojim radom i zalaganjem . Svi kandidati se obaveštavaju o ishodu procesa selekcije,koji su pozvani na razgovor.

 

 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Beoline Trade d.o.o.    poštuje dostojanstvo, privatnost i ličnost svakog zaposlenog. Odnosi zaposlenih jednih sa drugim karakterisani su uzajamnim poštovanjem, poštenjem, timskim duhom, profesionalizmom i otvorenošću. Posvećeni smo razvoju i održavanju okruženja gde su svi zaposleni vrednovani i imaju mogućnost da realizuju svoj puni potencijal. Pružamo jednake prilike za zapošljavanje i napredak svima u domenu za koji su osposobljeni.
Postupamo pošteno i pružamo podršku kad god možemo. Kako bismo to postigli međusobno delimo sve dostupne informacije i prilagođavamo se potrebama naših klijenata. Ne dajemo obećanja koja ne možemo ispuniti i u teškim vremenima smo pouzdani i otvoreni za saradnju.  Prema drugima nastupamo sa integritetom, iskreno, pošteno i uljudno. Potrebama drugih pristupamo s poštovanjem, tolerancijom i odgovornošću, držimo se dogovora i pomažemo jedni drugima. Sve što radimo u radnim odnosima i odnosima sa klijentima nedvosmisleno je i jasno.


Sve što je potrebno da bi se u Beoline Trade  d.o.o.  obitavalo i radilo,preduzeće će obezbediti,od troškova prevoza do preduzeća (nezavisno od ličnog dohotka),preko obuke,sredstava za rad,vozila,potrebnih pregleda(sanitarnih), garderobe neophodne za obavljanje određenih radnih zadataka i kao najvažnije redovna primanja.
Pozivamo Vas da se u neposrednom kontaktu upoznamo i zajednički ,ukoliko obostrano budemo zainteresovani,idemo napred.

 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.