BEOROL DOO

BEOROL DOO

O kompaniji

Kompanija Beorol je najveći i tehnološki najnapredniji proizvođač i distributer molerskog alata na teritoriji Jugoistočne Evrope.


O NAMA

Kompanija Beorol postoji od 1998. godine, a do danas smo svojom ponudom i konkurentnom cenom postali lider na tržištu, kako domaćem tako i regionalnom. Zahvaljujući kvalitetu naših proizvoda, danas poslujemo pored tržišta Srbije, i na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Mađarske, Rumunije, Rusije kao i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a naši artikli su prisutni u preko 48 država sveta.

Za 23 godine poslovanja Beorol je postao vodeća kompanija u regionu u oblasti proizvodnje molerskog alata kao i uvoza i distribucije ručnog alata i pribora za završne radove u građevinarstvu, zaštitne opreme, tehničke hemije, baštenskog i kućnog programa. Sve ovo ukazuje da su Beorol proizvodi i širina asortimana opravdali ukazano poverenje naših kupaca. Ponosni smo što smo svih ovih godina pomagali pri uređenju i ulepšavanju Vaših domova.

NAŠI ZAPOSLENI 

Beorol nudi širok izbor mogućnosti za razvoj karijere svojim zaposlenima. Posao u našoj kompaniji pruža jedinstven profesionalni razvoj kroz dinamične poslovne aktivnosti i suočavanje sa potpuno novim poslovnim izazovima.

Beorol u svim svojim aktivnostima nastoji da svakom pojedincu omogući jednaku šansu za uspeh, a svojim zaposlenima omogućava profesionalni razvoj, kreiranjem okruženja koje podstiče na inovativnost, preuzimanje rizika i timski rad.

Neprestano tragamo za novim načinima unapređenja veština i znanja jer razumemo da je jedini garant kvaliteta i uspeha jedne kompanije, stvaranje moderne organizacije pune talentovanih, angažovanih i motivisanih stručnjaka.

Ako želite da čujete nešto više o nama, na raspolaganju Vam je naš stručni HR tim svakog radnog dana od 8-16h.

Zaposlenje:

E-mail: posao@beorol.rs

Telefon: 060 3406 008

Maršala Tita 212, Dobanovci

Podaci o kompaniji:

Podaci o kompaniji:

Matični broj: 06327311

PIB: 100166225

Račun: 160-519504-63 Banka Intesa

Kontakt

Adresa

KIROVLJEVA 10/26, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

06327311

PIB

100166225

Broj zaposlenih

101 - 250