BIMAL Trading d.o.o.

BIMAL Trading d.o.o.

O kompaniji

Kompanija BIMAL Trading d.o.o. sa sjedištem u Beogradu osnovana je 2013. godine i predstavlja trading kompaniju u okviru BIMAL Grupe. BIMAL Trading d.o.o. primarno je zadužen za trgovačke aktivnosti BIMAL Grupe, nabavku sirovih biljnih ulja, uljarica i žitarica, kao distribuciju gotovih proizvoda Grupe na tržište Srbije.
BIMAL Grupa sa sjedištem u Brčkom, BiH, lider je u preradi uljarica i žitarica kako u zemlji, tako i u regionu. Naše poslovanje obuhvata obradu, proizvodnju, trgovinu, skladištenje i usluge biznis parka. Sa konsolidovanim prihodom višim od 125 miliona eura godišnje mi u BIMAL Grupi imamo konstantnu tendenciju rasta i širenja poslovne mreže u regiji i šire. 
Razvojem poslovanja, danas u okviru Grupe posluje pet kompanija od koji je fabrika za proizvodnju jestivog ulja BIMAL d.d. u Brčkom glavna operativna kompanija. ŽITOPROMET Brčko obavlja djelatnost naše servisne kompanije, dok smo ostvarivanjem poslovnih ciljeva u okviru Grupe uspostavili kompanije BIMAL Trading i BIMAL Invest u Beogradu, te kompaniju BIMAL Agri u Bečeju. 

Kontakt

Adresa

Milentija Popovića 5 V, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20922192

PIB

108045415

Broj zaposlenih

51 - 100