Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

BIMAL Trading d.o.o.

BIMAL Trading d.o.o. logo
Milentija Popovića 5 V
Beograd
SRBIJA
51-100
108045415
20922192

BIMAL Trading d.o.o.


Kompanija BIMAL Trading d.o.o. sa sjedištem u Beogradu osnovana je 2013. godine i predstavlja trading kompaniju u okviru BIMAL Grupe. BIMAL Trading d.o.o. primarno je zadužen za trgovačke aktivnosti BIMAL Grupe, nabavku sirovih biljnih ulja, uljarica i žitarica, kao distribuciju gotovih proizvoda Grupe na tržište Srbije.
BIMAL Grupa sa sjedištem u Brčkom, BiH, lider je u preradi uljarica i žitarica kako u zemlji, tako i u regionu. Naše poslovanje obuhvata obradu, proizvodnju, trgovinu, skladištenje i usluge biznis parka. Sa konsolidovanim prihodom višim od 125 miliona eura godišnje mi u BIMAL Grupi imamo konstantnu tendenciju rasta i širenja poslovne mreže u regiji i šire. 
Razvojem poslovanja, danas u okviru Grupe posluje pet kompanija od koji je fabrika za proizvodnju jestivog ulja BIMAL d.d. u Brčkom glavna operativna kompanija. ŽITOPROMET Brčko obavlja djelatnost naše servisne kompanije, dok smo ostvarivanjem poslovnih ciljeva u okviru Grupe uspostavili kompanije BIMAL Trading i BIMAL Invest u Beogradu, te kompaniju BIMAL Agri u Bečeju. 

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


U skladu sa razvojem poslovanja aktivno radimo na strategiji zapošljavanja, te su naši planovi konstantno ostvarivanje novih radnih mjesta. Svjesni da poslovni rezultati zavise od rada naših zaposlenih, posebnu pažnju dajemo kvalitetnom upravljanju ljudskim resursima i brizi o radnom okruženju i zadovoljstvu naših zaposlenih.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Kao najvažniju prednost BIMAL Grupe uvijek ističemo naše poslovanje u okviru međunarodne poslovne grupe STUDEN Holding u čijem sastavu pored BIMAL-a radi još 35 kompanija u svijetu. 

Sa kompanijama u Bosni i Hercegovini, te kompanijama u Srbiji pokrivamo regionalno tržište rada što predstavlja veliku prednost za naše zaposlene kada je u pitanju profesionalni razvoj. Takođe, naša prednost kao poslodavca svakako je timski rad zaposlenih čiji je prosjek godina „40“. Našem mladom kadaru povjeren je visok stepen odgovornosti u kompanijama, te su menadžerske pozicije date upravo mladim ljudima koji implementiraju svoje znanje i kreativnost u svakodnevnim obavezama. 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.