Bjelogrlić komerc doo

Bjelogrlić komerc doo

O kompaniji

Kompanija Bjelogrlić komerc d.o.o. osnovana je 2001. godine u Beogradu, u Srbiji i od tada uspešno radi na temeljima porodičnih vrednosti.
Proizvodnjom nameštaja i razvojem okova za sopstvenu proizvodnju nameštaja, porodica Bjelogrlić se bavi od davne 1973. godine. Ideje i iskustvo su se gradili u maloj stolarskoj radionici.

Od samog početka, porodica Bjelogrlić je imala jasnu viziju da svojim kupcima pruži mogućnost kvalitetnog, funkcionalnog i modernog opremanja enterijera u skladu sa vodećim svetskim trendovima.

Osnovna delatnost kompanije Bjelogrlić komerc d.o.o. u početku je bila prodaja pločastih materijala i opremanje enterijera. Veliko iskustvo je doprinelo da se kompanija već nakon prve godine poslovanja proširi u pogledu asortimana proizvoda i usluga.

Danas se uspešno bavimo prodajom pločastih materijala, kao i uslužnim sečenjem i kantovanjem pločastog materijala, maloprodajom i veleprodajom okova za nameštaj, kao i izradom nameštaja po meri, a uz sve to nudimo savremen dizajn i vrhunski kvalitet.

Preko 2000 m2 poslovnog prostora, 50 zaposlenih , najsavremenija oprema za izradu nameštaja, veliki i bogat asortiman proizvoda i brza distribucija, postavili su nas u poziciju jedne od vodećih kompanija u branši.

Kontakt

Adresa

Severni bulevar 5/6, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17358995

PIB

100023904

Broj zaposlenih

20 - 50