Blist d.o.o.

Blist d.o.o.

O kompaniji

Preduzeće Blist d.o.o. je osnovano 1992 godine i nalazi se u 100% privatnom vlasništvu njegovih osnivača.

Preduzeće Blist se bavi prevashodno proizvodnjom i to:

  • Peći i kotlova na pelet
  • Peći i kamina na čvrsto gorivo
  • Peći i kamina za etažno grejanje
  • Kućnih merdevina
  • Metalnih regala i polica
  • Ostale kućne metalne galanterije (daske za peglanje, sušila za veš…)
  • Kućnih roštilja
  • Kao i uvozom i distribucijom roba koje su komparativne sa proizvodnim programom metalne galanterije
  • Električnih kvarcnih peći i grejalica.

Preduzeće poseduje proizvodno-poslovni prostor u industrijskoj zoni Valjeva sa savremenom i kompletno opremljenu mašinsku radionicu za obradu metala, linije za zavarivanje, kao i moderne linije za površinsku zaštitu uključujući i tečno i praškasto farbanje. Takođe preduzeće poseduje poslovne prostore u centru Valjeva. U okviru Srbije preduzeće poseduje brzu i efikasnu transportnu službu.

Komercijalnu i tehničku službu sačinjavaju iskusni i visoko obučeni stručnjaci koji su sposobni da zadovolje sve posebne zahteve naših kupaca.


Preduzeće dugi niz godina uspešno posluje kako na tržištima Srbije i ostalih Balkanskih zemalja, tako i na trzistu EU, Rusije i Baltičkih zemalja.
Svi naši proizvodi poseduju odgovarajuće domaće i međunarodne ateste i sertifikate o kvalitetu i bezbednosti proizvoda.

Vizija i ciljevi preduzeća

Preduzeće Blist d.o.o u svom poslovanju teži dostizanju maksimalne ekonomičnosti i efikasnosti poslovanja uz potpuno zadovoljenje zahteva kupca asortimanom i odličnim kvalitetom svojih proizvoda. Orijentisanost ka kupcima je izražena praćenjem njihovih zahteva, proširenjem asortimana i stalnim poboljšanjem kvaliteta proizvoda. Otvoreni smo za sve zainteresovane strane – kupce, dobavljače i zaposlene.

Cilj nam je savremeno organizovano preduzeće sa dinamičnim investicionim ciklusom u nove proizvodne kapacitete, tehnologije, proširenje proizvodnog programa kao i uvođenje neophodnih sistema kvaliteta i kontrole čime ćemo povećati konkurentnost preduzeća. Podizanje izvozne sposobnosti preduzeća i dostizanje pozicije lidera na našem području interesovanja.


Ohrabrujemo timski rad, jer verujemo da je to način da svako doprinese projektu što je moguće više svojim profesionalnim znanjem i iskustvom.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Kontakt

Adresa

Kralja Aleksandra Obrenovića 13, Beloševac, Valjevo, Srbija

Matični broj

06358187

PIB

100075431