BMTS Technology d.o.o. Novi Sad
BMTS Technology d.o.o. Novi Sad

BMTS Technology d.o.o. Novi Sad

TURBO YOUR CAREER

O kompaniji

BMTS Technology je globalni proizvođač automobilskih proizvoda. Naša kompanija postavlja najviše standarde za kvalitet, efikasnost i održivost više od jedne decenije. Uspeli smo da uspostavimo prisustvo širom sveta kao kompetentan i pouzdan partner za industriju automobilskih i komercijalnih vozila. Imamo snažno nasleđe u proizvodima pogonskih agregata kao što su visokokvalitetni turbo punjači visokih performansi. Konstantno težimo poboljšanju i daljem razvoju novih tehnologija koje optimizuju efikasnost, performanse i uticaj na životnu sredinu.  


Povećanje efikasnosti vozila je naša ključna motivacija. Sada, sa prelaskom tehnologije na nova vozila sa energijom, baterijama, električnim i vodoničnim gorivnim ćelijama, kao i dolaskom ere autonomne vožnje, koristimo naše ključno znanje da bismo bili uspešni. Na tržištu predstavljamo naš električni FNT Turbo, kompresor toplotne pumpe, pojačivač goriva i tehnologije koje pomažu autonomnoj vožnji.


Gradeći internacionalni tim na više lokacija (Nemačka, Austrija, SAD, Meksiko, Kina i Srbija), negujemo pristup otvorenog uma u uvažavanja različitosti. 


Naša fabrika u Novom Sadu počela je sa radom u novembru 2020. godine. Od tada rastemo i naš lokalni tim ima preko 390 kolega. 


Zašto nam se pridružiti?  U BMTS-u ćete raditi na uzbudljivim i izazovnim međunarodnim projektima i uživati u fleksibilnim modelima radnog vremena, prostoru za lični razvoj i prijatnoj radnoj atmosferi. 

Beneficije

Proces selekcije

Naš HR tim će pažljivo razmotriti Vašu prijavu za posao i kontaktirati Vas ukoliko odgovarate zahtevima oglašene pozicije. Ukoliko ne ispunjavate zahteve te pozicije, sačuvaćemo Vašu prijavu u bazi i razmotriti Vas za druge buduće pozicije.


U kraćem telefonskom razgovoru će Vam biti predstavljena kompanija, uslovi i zahtevi pozicije. Ukoliko se Vaša i naša očekivanja poklope, zakazaćemo intervju. U zavisnosti od pozicije za koju ste prijavili, proces selekcije se razlikuje. Od kolege iz HR sektora ćete dobiti informacije o daljim koracima selekcije, kao i okvirni vremenski rok. 


Prvi intervju se uglavnom vrši online i u njemu učestvuju HR i menadžer sektora kojem pozicija pripada. Cilj intervjua je da procenimo Vaše kompetencije koja su neophodna za rad na određenoj poziciji, ali i da se bolje upoznamo kroz razgovor o Vašem iskustvu, motivaciji i karijernim planovima. Ukoliko ste se prijavili za neku od tehničkih pozicija, naredni intervju će podrazumevati dodatnu proveru tehničkih znanja i veština.


Ukoliko uspešno prođete prethodne korake i odlučimo se za Vas, kontaktiraćemo Vas da Vam predstavimo ponudu. Poštujemo vreme i trud koji ste uložili u proces selekcije, te ćete dobiti obaveštenje i ukoliko se nismo odlučili za Vas. Takođe, razmotrićemo Vas za druge slične pozicije.


TURBO YOUR CAREER!

Vrsta selekcije
Intervju

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Kaćki put 9 A, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

21488534

PIB

111480774

Broj zaposlenih

251 - 500