BOMAX

BOMAX

O kompaniji

BOMAX je osnovan 1992. u Subotici, uz viziju pružanja najboljeg od trgovine. Kao osnovni motiv, BOMAX je od početka vođen sloganom – “Od ideje do krova”. BOMAX je prešao dug put od male porodične firme do lidera u trgovini, uvoza i distribucije građevinskim materijalom. Sve što radimo i stvaramo, vođeno je željom da se pravovremeno i efikasno ispune svi zahtevi naših kupaca i poslovnih partnera.

 Naša misija je pre svega da našim partnerima ponudimo najbolje proizvode uz najpovoljnije uslove i cene, jer mi smo pre svega orijentisani ka svim našim kupcima i dobavljačima, uz apsolutnu orijentisanost ka ispunjavanju zahteva tržišta i prilagođavanju trendovima koje kreira globalno tržište građevinskog materijala.

 Osnovni princip poslovanja “BOMAX”-a je direktna prodaja kupcima na teritoriji Republike Srbije. Posedujemo sopstveni vozni park za dostavu robe i naša vozila su uvek u pokretu sa ciljem pravovremenog zadovoljavanja potreba naših kupaca i partnera.

 Za skoro 30 godina svog poslovanja, BOMAX je stekao renome pouzdanog partnera, kvalitetnog saradnika, distributera i dobavljača građevinskog materijala. Naša lista kroz godine postaja sve šira, jer smo sticali partnerstva širom sveta. Naša osnovna vodilja je kontinuelni razvoj i progres.

Realizacija vaših ideja, naš je osnovni zadatak.

Mi stvaramo izvrsnost i kvalitet – OD IDEJE DO KROVA.

Vaš BOMAX

Kontakt

Adresa

Put Edvarda Kardelja 13A, Subotica, Srbija

Kontakt
Matični broj

08328552

PIB

101806146