BONATTI D.O.O.

BONATTI D.O.O.

O kompaniji

Privredno društvo BONATTI D.O.O. od svog osnivanja, 2003. godine, uspešno se bavi veleprodajom i maloprodajom donjeg veša, spavaćeg i plažnog programa. Bonatti je prepoznatljiv po upotrebi najfinijih materijala, pristupačnim cenama kao i po modernim i kvalitetnim modelima iz svog asortimana proizvoda. Poslovanje smo započeli u Srbiji, a danas naše radnje možete posetiti u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji, Sloveniji, Švajcarskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Italiji i Grčkoj. Sve Bonatti radnje su koncipirane po visokim standardima poslovanja, izraženog vizualnog identiteta i prilagođene su savremenim navikama kupaca.

Šta nudimo našim zaposlenima?

Svesni smo činjenice da su naši zaposleni naša najveća vrednost. Shodno tome, trudimo se da privučemo najbolje kandidate, a zatim svime što nudimo iste i zadržimo. Ono što nas izdvaja od ostalih firmi i po čemu smo poznati, pored robe koju nudimo, je izuzetan kolektiv. Kako je firma od samo par zaposlenih polako napredovala tako smo uspevali da upoznamo svakog svog zaposlenog i napravimo lepu i prijatnu radnu atmosferu čime se i danas, kada brojimo više od 200 zaposlenih ponosimo. Želimo da kao zaposleni Bonatti-ja budete zadovoljni, a samim tim i lojalni i zato nudimo: mogućnost napredovanja unutar kompanije, široku rasprostranjenost našeg prodajnog lanca, rad u prijatnoj radnoj atmosferi, redovnu platu, prijavu, godišnje odmore, bonuse u prodaji, popust za zaposlene...

Kontakt

BONATTI D.O.O.

  • Bulevar vojvode Mišića 41
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 102604952
  • Matični broj: 17371045
  • Broj zaposlenih: 101 - 250

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.