Brand Care Solutions d.o.o.

Brand Care Solutions d.o.o.

O kompaniji

Brand Care je osnovan 2019. godine sa idejom da podrži brendove i unapredi njihovu prodaju u maloprodajnim objektima širom Srbije.

Usmereni na unapređenje prodaje kroz merchandising i kontroling, ostvarili smo saradnju sa brojnim poznatim domaćim i stranim brendovima kao što su Jaffa, MG Mivela, Moggyi, Dijamant i obilazimo više od 1200 prodajnih objekata gde svakodnevno brinemo o vidljivosti proizvoda naših partnera. Do danas, brojimo više od 100 ljudi na terenu i svakim danom naš tim raste sve više.

Biti deo Brand Care kompanije, znači biti deo tima koji je predan kako svojim principalima, tako i kolegama. Bićete u mogućnosti da izgradite karijeru u jednoj od najdinamičnijih industrija gde kroz praćenje trendova i stalne edukacije unapređujemo znanja kako bismo ostvarili pun potencijal.

Našim zaposlenima smo obezbedili sve alate za nesmetani rad na terenu, od vozila do tableta i softvera za kreiranje izveštaja. Budite sigurni da ćemo, uz Vašu posvećenost, dati sve od sebe da izgradite uspešnu karijeru u oblasti merchanidisinga.

Dobrodošli u Brand Care.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Karamutska ulica br. 7, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21523747

PIB

111695525

Broj zaposlenih

51 - 100