Brid Video d.o.o.-logo

Brid Video d.o.o.

Brid Video d.o.o.-bg

O kompaniji

Dobrodošli u BridTV - video platformu koja predstavlja jedan od najuspešnijih savremenih biznis projekata na domaćem tlu. Iskustvo i kreativnost našeg tima developera je bila osnova za razvoj Brid Video kompanije, koja je sada priznat tehnološki partner korporacije Google. Kao jedna od najbrže rastućih kompanija u svom domenu kako u Srbiji tako i šire, BridTV ima ostvaren i svetski priznat proizvod, kao i uspešnu saradnju sa globalnim kompanijama i partnerima iz gradova kao što su: New York City, Los Angeles, Dubai i Tel Aviv.

​​Mi omogućujemo vebmasterima i pablišerima da na jednostavan način embeduju svoje video materijale i da ih monetizuju prema sopstvenoj želji, u čemu im pomažu VAST/VPAID ad tagovi. Korisnici BridTV-a imaju mogućnost da monetizuju sadržaj putem oglasa, kao i da biraju između tri ponuđena paketa: besplatnog, uvoda u platformu i premium paketa.

Naši prioriteti su stvaranje inovativnih tehnologija koje donose rešenja raznim kompanijama sa moderne B2B scene. Zahvaljujući najnovijoj video tehnologiji, koju je napravio naš tim, BridTV ulazi u sam vrh industrije online advertajzinga. ​Naša moderna video tehnologija se unapređuje i konstantno smo u potrazi za kvalitetnim programerima koji će učestvovati u razvoju platforme i pružanju backend podrške.

Pozivamo vas da se pridružite timu veb development veterana i mladih talenata...

Beneficije

Rad od kuće

Trenutno zbog pandemije deo tima radi od kuće. Kada se sve bude vratilo u normalu, imamo opciju rada od kuće jednom nedeljno.

Fleksibilno radno vreme

Tačnije, skraćeno radno vreme za sve zaposlene - 7h dnevno (08-15h), 35h nedeljno!

Porodica i roditeljstvo

Novogodišnji paketići za decu zaposlenih.

Obuke, konferencije

Plaćene konferencije u zemlji i inostranstvu.

Timska druženja

Žurke, proslave i timska druženja (kada nam situacija dozvoljava).

Hrana i piće

Sveže ceđeni sokovi, kafa, čaj.

Godišnji odmor i slobodni dani

Dodatni dani godišnjeg odmora za najlojalnije članove tima.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Privatno zdravstveno osiguranje i godišnji sistematski pregled.

Proces selekcije

BridTV je ponosan na svoj efikasan način selekcije kandidata. Zato što cenimo vreme koje nam posvećuju kandidati, a znajući da od velikog broja dobrih prijava ipak procesom selekcije moramo doći do osobe koja najviše odgovara našim potrebama u datom trenutku, trudimo se da u čitavom procesu opteretimo kandidate što je manje moguće.

Nakon objavljivanja oglasa naš HR svakodnevno proverava prijave kandidata i usmerava ih do relevantnih sektora. Kolege iz sektora u roku od jednog dana vrše naredni krug selekcije nakon čega HR kontaktira kandidate.

Kandidatima najpre šaljemo da odrade zadatak za koji im damo sasvim dovoljan rok (jer smo svesni da mnogi od njih imaju posao i rade). Zadatak je usko vezan za poziciju za koju se kandidat prijavljuje.

Ukoliko je zadatak uspešno odrađen, organizuje se intervju koji se obavlja u našim kancelarijama. Ne želimo da naši kandidati prolaze dugačke krugove selekcije pa se trudimo da intervjue završimo u roku od 30 minuta, izuzev ako situacija ne zahteva drugačije.

Nakon intervjua uživo, po donošenju odluke relevantnih sektora, kontaktiramo kandidata koji je odabran za posao ili u određenim slučajevima organizujemo još jedan, finalni krug selekcije.

Proces selekcije u mnogome oslikava i proces rada BridTV - brza i efikasna ekipa ljudi spremna da brzo i uspešno reaguje u skladu sa potrebama klijenata.


Pogledajte trenutno otvorene pozicije, konkurišite i uverite se i sami!

Vrsta selekcije

Intervju

test

Trajanje selekcije

20dana

Krugovi selekcije

2kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Brid Video d.o.o.

Brid Video d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Omladinskih brigada 90b

Beograd, Beograd

Srbija

Kontakt

011/4020-816

Matični broj

20897651

PIB

107921232

Broj zaposlenih

20 - 50

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.