Brid Video d.o.o.

Brid Video d.o.o.

Poslovi

O nama

Dobrodošli u BridTV - video platformu koja predstavlja jedan od najuspešnijih savremenih biznis projekata na domaćem tlu. Iskustvo i kreativnost našeg tima developera je bila osnova za razvoj Brid Video kompanije, koja je sada priznat tehnološki partner korporacije Google. Kao jedna od najbrže rastućih kompanija u svom domenu kako u Srbiji tako i šire, BridTV ima ostvaren i svetski priznat proizvod, kao i uspešnu saradnju sa globalnim kompanijama i partnerima iz gradova kao što su: New York City, Los Angeles, Dubai i Tel Aviv.

​​Mi omogućujemo vebmasterima i pablišerima da na jednostavan način embeduju svoje video matrijale i da ih monetizuju prema sopstvenoj želji, u čemu im pomažu VAST/VPAID ad tagovi. Korisnici Brid.tv-a imaju mogućnost da monetizuju sadržaj putem oglasa, kao i da biraju između tri ponuđena paketa: besplatnog, uvoda u platformu i premium paketa.

Naši prioriteti su stvaranje inovativnih tehnologija koje donose rešenja raznim kompanijama sa moderne B2B scene. Zahvaljujući najnovijoj video tehnologiji, koju je napravioš tim, BridTV ulazi u sam vrh industrije online advertajzinga. ​Naša moderna video tehnologija se unapređuje i konstantno smo u potrazi za kvalitetnim programerima koji će učestvovati u razvoju platforme i pružanju backend podrške.

Pozivamo vas da se pridružite timu web development veterana i mladih talenata...

Naši zaposleni

Uroš Jojić
Izvršni direktor i osnivač

Kao osnivač kompanije ActionTrip (2000. godine) Uroš je radio na stvaranju video platformi preko 10 godina. Bio je jedan od ključnih članova i direktor developmenta u američkoj korporaciji Evolve Media. 2016. godine Uroš osniva BridTV i od tada je isključivo posvećen razvoju i usavršavanju Brid Video platfrorme kao i širenju BridTV tima.

Miloš Todorović
Tehnički direktor

Miloš je radio na razvoju tehnologija i kompleksnih sistema specifično usmerenih ka online video platformama. Nakon 9 godina stvaranja raznovrsnih tehnologija i solucija za međunarodne kompanije, Miloš započinje novi projekat - BridTV. Kao izvršni direktor BridTV-a, Miloš je svojim znanjem i višegodišnjim iskustvom doprineo nastanku i uspešnom razvoju Brid.TV platforme.  

Borivoj Ivanović
Kretivni direktor i menadžer projekata

Borivoj ‘Sai’ Ivanović je tokom 10 godina uspešno vodio tim dizajnera i developera u kompaniji ActionTrip (u okviru američke korporacije Evolve Media). Sa bogatim portfoliom i iskustvom od 20 godina u web dizajnu i multimedia dizajnu, Sai se priključuje BridTV timu kao art direktor i manadžer projekata.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/bridtv/
Brid.TV bridTV 14 Feb 2019, 15:51
Smart business and YouTube #monetization alternatives https://t.co/kbPQB8zU34 https://t.co/AtqavsNOH6
Brid.TV bridTV 12 Feb 2019, 17:58
Video size is crucial for optimization. A powerful #videoplatform allows you to keep track and analyze any relevant… https://t.co/tDy7syQOZ7
Brid.TV bridTV 12 Feb 2019, 15:51
The process of #adtag #waterfalling is an awesome way to maximize revenue, improve #ROI and complete your financial… https://t.co/qkJehdTsdm
Brid.TV bridTV 11 Feb 2019, 17:58
BridTV's #Header bidding denotes a programmatic technique, which gives publishers a chance to offer inventory to mu… https://t.co/7C7kri8KCJ
Brid.TV bridTV 11 Feb 2019, 15:51
Publishers now get a vastly better #headerbidding experience #B2B #prebid. https://t.co/BBKaUJ7zx4 https://t.co/Hf8jDMtxKl

Kontakt

Brid Video d.o.o.

Omladinskih brigada 90b, Beograd, Srbija

info@brid.tv

www.brid.tv

Facebook
Twitter