Brid Video d.o.o.-logo

Brid Video d.o.o.

Brid Video d.o.o.-bg

O kompaniji

Dobro došli u Brid.TV! Mi smo vodeća video platforma koja je nastala i razvila se na domaćem tlu. Iskustvo, kreativnost i predanost naših developera je dovela do toga da se Brid.TV istakne u svetu i vine se van granica naše zemlje. Mi danas pomažemo vebmasterima i izdavačima širom sveta da svoje video zapise prikažu publici i ujedno naprave profit.

Našu ekspertizu i proizvod su prepoznale kompanije širom sveta, a možemo se pohvaliti sa uspešnom saradnjom sa kompanijama i partnerima iz gradova kao što su Njujork, Los Anđeles, Dubai i Tel Aviv. A čak smo stigli i do korporacije Google! Naime, Brid.TV je priznat tehnološki partner Google!

A zbog čega smo čest izbor kompanija?

Zato što omogućujemo vebmasterima i izdavačima da na jednostavan način embeduju svoje video zapise gde god žele! Takođe im naša video platforma nudi pregršt zanimljivih opcija koje im pomažu da razviju svoj biznis. Tu su i opcije da strimuju uživo u svakom trenutku ili analiziraju podatke koji im pokazuju šta mogu da promene u svojim video zapisima kako bi privukli što veću publiku.

Takođe mogu i da monetizuju svoje video materijale prema sopstvenoj želi i zarade novac! U ovome im često pomažu VAST/VPAID ad tagovi, ali i pregršt drugih tipova adova koje Brid.TV nudi. Klijenti Brid.TV-a imaju mogućnost da monetizuju sadržaj putem oglasa, a potrebno je samo da izaberu jedan od naših paketa, dodaju svoje video zapise, dozvole oglašavanje i monetizacija može da počne!

Vizija našeg tima je da u potpunosti transformiše digitalno tržište i razvije inovativne tehnologije koje pomažu kompanijama sa moderne B2B scene. Upravo zbog najnovije video tehnologije koju smo razvili, Brid.TV ulazi u sam vrh industrije. Konstantno unapređujemo našu tehnologiju, te smo u potrazi za kvalitetnim programerima koji će svojim idejama i radom doneti nešto novo na tržištu!

A šta je to što nas čini privlačnim poslodavcem?  

Pitali smo naše zaposlene da nam odgovore na to pitanje i zaključak je sledeći - posvećeni smo stvaranju radnog okruženja u kom se zaposleni ohrabruju da budu nezavisni i motivisani kako bi radili svoj posao što je najbolje moguće. Ovo postižemo tako što pružamo rad bez stresa, sa jasnim očekivanjima, fleksibilnošću, slobodom ispitivanja stvari, kraćim radnim vremenom i stvaranjem tima u kom se kolege međusobno poštuju i podržavaju.   

Pridružite se kompaniji koja ceni vaše vreme, kreativnost i trud i postanite deo video platforme za koju granice ne postoje!

Beneficije

Fleksibilno radno vreme

Svi zaposleni rade sedam sati dnevno - od 8h do 15h, tj. 35 sati nedeljno! Tako da je tačniji naziv ovog benefita "Skraćeno radno vreme" ;)

Porodica i roditeljstvo

Novogodišnji paketići za decu zaposlenih.

Obuke, konferencije

Plaćene konferencije u zemlji i inostranstvu.

Timska druženja

Žurke, proslave i timska druženja (kada nam situacija to bude dozvolila).

Hrana i piće

Sveže ceđeni sokovi, kafa, čaj.

Godišnji odmor i slobodni dani

Zaposleni imaju minimum 20 dana godišnjeg odmora.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Brid.TV obezbeđuje privatno zdravstveno osiguranje svim zaposlenima, i njihovim supružnicima i deci.

Proces selekcije

BridTV je ponosan na svoj efikasan način selekcije kandidata. Zato što cenimo vreme koje nam posvećuju kandidati, a znajući da od velikog broja dobrih prijava ipak procesom selekcije moramo doći do osobe koja najviše odgovara našim potrebama u datom trenutku, trudimo se da u čitavom procesu opteretimo kandidate što je manje moguće.

Nakon objavljivanja oglasa naš HR svakodnevno proverava prijave kandidata i usmerava ih do relevantnih sektora. Kolege iz sektora u roku od jednog dana vrše naredni krug selekcije nakon čega HR kontaktira kandidate.

Kandidatima najpre šaljemo da odrade zadatak za koji im damo sasvim dovoljan rok (jer smo svesni da mnogi od njih imaju posao i rade). Zadatak je usko vezan za poziciju za koju se kandidat prijavljuje.

Ukoliko je zadatak uspešno odrađen, organizuje se intervju koji se obavlja u našim kancelarijama. Ne želimo da naši kandidati prolaze dugačke krugove selekcije pa se trudimo da intervjue završimo u roku od 30 minuta, izuzev ako situacija ne zahteva drugačije.

Nakon intervjua uživo, po donošenju odluke relevantnih sektora, kontaktiramo kandidata koji je odabran za posao ili u određenim slučajevima organizujemo još jedan, finalni krug selekcije.

Proces selekcije u mnogome oslikava i proces rada BridTV - brza i efikasna ekipa ljudi spremna da brzo i uspešno reaguje u skladu sa potrebama klijenata.

Pogledajte trenutno otvorene pozicije, konkurišite i uverite se i sami!

Vrsta selekcije

Intervju

test

Trajanje selekcije

20dana

Krugovi selekcije

2kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Brid Video d.o.o.

Brid Video d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Omladinskih brigada 88b

Beograd, Srbija

Kontakt

011/4020-816

Matični broj

20897651

PIB

107921232

Broj zaposlenih

20 - 50

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.