Brid Video d.o.o.

Brid Video d.o.o.

O nama

Dobrodošli u BridTV - video platformu koja predstavlja jedan od najuspešnijih savremenih biznis projekata na domaćem tlu. Iskustvo i kreativnost našeg tima developera je bila osnova za razvoj Brid Video kompanije, koja je sada priznat tehnološki partner korporacije Google. Kao jedna od najbrže rastućih kompanija u svom domenu kako u Srbiji tako i šire, BridTV ima ostvaren i svetski priznat proizvod, kao i uspešnu saradnju sa globalnim kompanijama i partnerima iz gradova kao što su: New York City, Los Angeles, Dubai i Tel Aviv.

​​Mi omogućujemo vebmasterima i pablišerima da na jednostavan način embeduju svoje video materijale i da ih monetizuju prema sopstvenoj želji, u čemu im pomažu VAST/VPAID ad tagovi. Korisnici BridTV-a imaju mogućnost da monetizuju sadržaj putem oglasa, kao i da biraju između tri ponuđena paketa: besplatnog, uvoda u platformu i premium paketa.

Naši prioriteti su stvaranje inovativnih tehnologija koje donose rešenja raznim kompanijama sa moderne B2B scene. Zahvaljujući najnovijoj video tehnologiji, koju je napravio naš tim, BridTV ulazi u sam vrh industrije online advertajzinga. ​Naša moderna video tehnologija se unapređuje i konstantno smo u potrazi za kvalitetnim programerima koji će učestvovati u razvoju platforme i pružanju backend podrške.

Pozivamo vas da se pridružite timu veb development veterana i mladih talenata...

Zašto mi?

Benefiti

Naši zaposleni rade uvek skraćeno - 7 sati! Zapravo 6,5 sati plus obaveznih 30 minuta za pauzu za ručak. Na ovaj način znatno smo efikasniji a ljudi dobijaju priliku da ranije završe svoje obaveze i provedu više vremena sa prijateljima i porodicom.

Nudimo i potpuno opremljenu kuhinju sa kafom, čajevima i sveže ceđenim sokovima a zaposleni dobijaju i privatno zdravstveno osiguranje, između ostalog. 

Naše kancelarije nalaze se u Airport City-ju u Beogradu, što znači da u neposrednoj blizini postoji veliki broj prodavnica, kafića i restorana, a kancelarija je dobro povezana kako sa celim Novim Beogradom tako i sa starim delom grada kroz autoput.

Naši zaposleni

Uroš Jojić
Izvršni direktor i osnivač

Kao osnivač kompanije ActionTrip (2000. godine) Uroš je radio na stvaranju video platformi preko 10 godina. Bio je jedan od ključnih članova i direktor developmenta u američkoj korporaciji Evolve Media. 2016. godine Uroš osniva BridTV i od tada je isključivo posvećen razvoju i usavršavanju Brid Video platfrorme kao i širenju BridTV tima.

Miloš Todorović
Tehnički direktor

Miloš je radio na razvoju tehnologija i kompleksnih sistema specifično usmerenih ka online video platformama. Nakon 9 godina stvaranja raznovrsnih tehnologija i solucija za međunarodne kompanije, Miloš započinje novi projekat - BridTV. Kao izvršni direktor BridTV-a, Miloš je svojim znanjem i višegodišnjim iskustvom doprineo nastanku i uspešnom razvoju Brid.TV platforme.  

Borivoj Ivanović
Kretivni direktor i menadžer projekata

Borivoj ‘Sai’ Ivanović je tokom 10 godina uspešno vodio tim dizajnera i developera u kompaniji ActionTrip (u okviru američke korporacije Evolve Media). Sa bogatim portfoliom i iskustvom od 20 godina u web dizajnu i multimedia dizajnu, Sai se priključuje BridTV timu kao art direktor i manadžer projekata.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/bridtv/
Brid.TV bridTV 12 Aug 2020, 21:40
Want to take Instagram by storm? Find out how you can use Instagram Stories to promote and grow your business.… https://t.co/g5AXLS2aZu
Brid.TV bridTV 12 Aug 2020, 14:53
If you want to up your online teaching game, here are a few practices you should implement! #onlineteaching… https://t.co/ByFZz2BLn8
Brid.TV bridTV 12 Aug 2020, 09:01
Did you know that 66% of people prefer to watch a short video than read a blog post? Did you ever consider repurpos… https://t.co/ru0sWZKYj0
Brid.TV bridTV 11 Aug 2020, 21:52
Create an engaging, educational, and interactive learning experience with these tools for online teaching.… https://t.co/U8k4u5TYBN
Brid.TV bridTV 11 Aug 2020, 14:46
If the start of your next school year ends up being online, you’ll find these tips quite handy. #backtoschool… https://t.co/jgjuyRb7Nu

Kontakt

Brid Video d.o.o.

Omladinskih brigada 90b, Beograd, Srbija

info@brid.tv

www.brid.tv

011/4020-816
Facebook
Twitter