Brid.TV-logo

Brid.TV

Brid.TV-bg

O kompaniji

Dobro došli u Brid.TV! Mi smo vodeća video platforma koja je nastala i razvila se na domaćem tlu. Iskustvo, kreativnost i predanost naših developera je dovela do toga da se Brid.TV istakne u svetu i vine se van granica naše zemlje. Mi danas pomažemo vebmasterima i izdavačima širom sveta da svoje video zapise prikažu publici i ujedno naprave profit.

Našu ekspertizu i proizvod su prepoznale kompanije širom sveta, a možemo se pohvaliti sa uspešnom saradnjom sa kompanijama i partnerima iz gradova kao što su Njujork, Los Anđeles, Dubai i Tel Aviv. A čak smo stigli i do korporacije Google! Naime, Brid.TV je priznat tehnološki partner Google!

A zbog čega smo čest izbor kompanija?

Zato što omogućujemo vebmasterima i izdavačima da na jednostavan način embeduju svoje video zapise gde god žele! Takođe im naša video platforma nudi pregršt zanimljivih opcija koje im pomažu da razviju svoj biznis. Tu su i opcije da strimuju uživo u svakom trenutku ili analiziraju podatke koji im pokazuju šta mogu da promene u svojim video zapisima kako bi privukli što veću publiku.

Takođe mogu i da monetizuju svoje video materijale prema sopstvenoj želi i zarade novac! U ovome im često pomažu VAST/VPAID ad tagovi, ali i pregršt drugih tipova adova koje Brid.TV nudi. Klijenti Brid.TV-a imaju mogućnost da monetizuju sadržaj putem oglasa, a potrebno je samo da izaberu jedan od naših paketa, dodaju svoje video zapise, dozvole oglašavanje i monetizacija može da počne!

Vizija našeg tima je da u potpunosti transformiše digitalno tržište i razvije inovativne tehnologije koje pomažu kompanijama sa moderne B2B scene. Upravo zbog najnovije video tehnologije koju smo razvili, Brid.TV ulazi u sam vrh industrije. Konstantno unapređujemo našu tehnologiju, te smo u potrazi za kvalitetnim programerima koji će svojim idejama i radom doneti nešto novo na tržištu!

A šta je to što nas čini privlačnim poslodavcem?  

Pitali smo naše zaposlene da nam odgovore na to pitanje i zaključak je sledeći - posvećeni smo stvaranju radnog okruženja u kom se zaposleni ohrabruju da budu nezavisni i motivisani kako bi radili svoj posao što je najbolje moguće. Ovo postižemo tako što pružamo rad bez stresa, sa jasnim očekivanjima, fleksibilnošću, slobodom ispitivanja stvari, kraćim radnim vremenom i stvaranjem tima u kom se kolege međusobno poštuju i podržavaju.   

Pridružite se kompaniji koja ceni vaše vreme, kreativnost i trud i postanite deo video platforme za koju granice ne postoje!

Beneficije

Fleksibilno radno vreme

Svi zaposleni rade sedam sati dnevno - od 8h do 15h, tj. 35 sati nedeljno! Tako da je tačniji naziv ovog benefita "Skraćeno radno vreme" ;)

Porodica i roditeljstvo

Novogodišnji paketići za decu zaposlenih.

Obuke, konferencije

Plaćene konferencije u zemlji i inostranstvu.

Timska druženja

Žurke, proslave i timska druženja (kada nam situacija to bude dozvolila).

Hrana i piće

Sveže ceđeni sokovi, kafa, čaj.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Brid.TV obezbeđuje privatno zdravstveno osiguranje svim zaposlenima, i njihovim supružnicima i deci.

Proces selekcije

BridTV je ponosan na svoj efikasan način selekcije kandidata. Zato što cenimo vreme koje nam posvećuju kandidati, a znajući da od velikog broja dobrih prijava ipak procesom selekcije moramo doći do osobe koja najviše odgovara našim potrebama u datom trenutku, trudimo se da u čitavom procesu opteretimo kandidate što je manje moguće.

Nakon slanja CV-ja, selektovanim kandidatima najpre šaljemo da odrade zadatak za koji im damo sasvim dovoljan rok (jer smo svesni da mnogi od njih imaju posao i rade). Zadatak je usko vezan za poziciju za koju se kandidat prijavljuje.

Ukoliko je zadatak uspešno odrađen, organizuje se HR intervju koji se obavlja u našim kancelarijama. Kandidati koju uspešno prođu HR intervju budu pozvani na tehnički intervju, takođe u našim kancelarijama. Ne želimo da kandidati prolaze dugačke krugove selekcije pa se trudimo da intervjue završimo u roku od 30 minuta, izuzev ako situacija ne zahteva drugačije.

Nakon intervjua uživo, po donošenju odluke relevantnih sektora, kontaktiramo kandidata koji je odabran za posao ili u određenim slučajevima organizujemo još jedan, finalni krug selekcije.

Proces selekcije u mnogome oslikava i proces rada BridTV - brza i efikasna ekipa ljudi spremna da brzo i uspešno reaguje u skladu sa potrebama klijenata.

Pogledajte trenutno otvorene pozicije, konkurišite i uverite se i sami!

Vrsta selekcije

Intervju

test

Trajanje selekcije

20dana

Krugovi selekcije

3kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Brid.TV

Brid.TV

Društvene mreže

Adresa

Omladinskih brigada 88b

Beograd, Srbija

Kontakt

011/4020-816

Matični broj

20897651

PIB

107921232

Broj zaposlenih

20 - 50

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.